Medlemsbrev

Medlemsbrev i Koronatid

              Medlemsinfo desember 2020                                                                                                                                                                     

 Kjære medlem i Nordisk forening.

Det ble et spesielt år, og det har vært stille i Nordisk forening på Lanzarote. Vi hadde akkurat hatt vårt siste styremøte, og en fin sesong skulle avsluttes i mars. Men det ble en brå hjemreise, og spesielle dager med å vente på å reise hjem… den tiden er det nok ingen som vil ha tilbake. Vi var vel alle i sjokk og handlingslammet over Pandemien, som vi trodde skulle gå over etter hvert. I skrivende stund er vi inne i bølge to, og Madrid meldes om bølge tre….                    Tusen takk til Ola Kjeldstad som har holdt oss oppdatert om Pandemien på Lanzarote hver eneste dag i disse månedene. Stor takk til deg, Ola!

Jeg håper at dere alle har det bra, og ser frem til å få reise til Lanzarote om en måned, to, eller tre…. Ingen vet …

Vi er noen få som er på Lanzarote og har det bra her, her er det sol og varme, om vi har hatt regn noen dager, så er det så godt for bøndene, blomstene og vinavlingene på øya. Aldri før har vi sett øya vår så tørr svidd og brun. Men nå kan vi kanskje få plukke ferske Margeritter til jul! Vi har det bra her, bare vi holder oss til reglene; Bruker munnbind, vask med sprit, hold avstand!

Vi besøker Sjømannskirken tirsdag og torsdag, møtes på Las Vistas både på dagtid og på Fredagspilsen, og noen tar nok turen ut på en restaurant som har åpent, for å spise middag og for å treffes.

Det er trist å ikke få komme i gang med aktivitetene våre, men de står på vent…. Vi har valgt å utsette alle aktiviteter og turer til vinter 2021. Vi håper alle på en bedring da, og at Europa blir åpnet, og Koronaen slipper taket…

Terje Nøttveit er vår flotte turleder, som har mange fine og spennende turer rundt på øya. Vi gleder oss til å starte opp med disse turene, torsdag 21.januar, for de som er på øya da. Dette er enkle turer som alle som vil, kan være med på, litt utfordringer er det jo alltid underveis, men det går fint! Vi fortsetter turene annenhver torsdag utover til 18.3. Mer info kommer ….

Men noe skjer da før jul også; Vi skal ut på tur for å se på julekrybbene; Belen, som er fantastiske små landsbyer som er bygget opp. Det blir nok litt mindre enn vanlig i år, men det er et godt arbeid som ligger bak. Turen er et samarbeidsprosjekt med Sjømannskirken og Nordisk forening, og turen går onsdag den 16.12.

Fredag 18.12. serverer vi Gløgg og pepperkaker på «Fredagspilsen» på Las Vistas. Da håper vi det kan bli litt julestemning i godt lag.

Vi har spart opp 290 € fra loddsalget på dansekveldene i vårsesongen, som vi kjøper inn mat til trengende på Lanzarote for. Dette leverer vi til «Calor y Cafe» (en varmestue og mat for trengende) . Det blir nok kjærkommet, for nøden er stor, både blant de arbeidsløse og fattige på øya. Det er godt å kunne gi noe tilbake til øya vi er så glad i.

Vi har penger på konto i DnB, men kassa er tom…. Forefallende utgifter er betalt, og nå igjenstår det å stole på at medlems-kontigenten kommer inn….

KONTIGENTEN 2021.

 20 euro / 200 n.kr.pr. person kan du betale til oss på vår norske konto i                                    DnB 5081 08 20680

Det er viktig å skrive inn navn, mailadr. , telefonnr. på betalingen i banken. Hvis du betaler for to, skriv inn begge navna. Etter hvert som vi har registrert betalingen i banken, skriver vi ut medlemskort, som du kan hente på Las Vistas.

Tusen takk for at du støtter Nordisk forening på Lanzarote, og fortsatt vil være medlem.         Når alt går mot normalt, trenger vi kanskje ekstra å være sammen igjen, og ta vare på hverandre. Alt blir bra igjen!

Så gjenstår det å ønske alle en god førjulstid, ta vare på deg selv og hverandre, og husk… bruk munnbind der det trengs, vaske med sprit og hold avstand 😊

Etter nyttår lager vi en enkel info folder, som blir lagt inn på hjemmesiden vår.

Vennlig hilsen Styret i Nordisk forening,  Liv Jensine Gundersen, leder

 

Gode ord fra Bente Bratlund.

Når den dagen kjem

At vi igjen kan klemme kvarandre

Vil du halda rundt meg då – lenge

Vil du smila varme i hendene dine

Vil du halda handa mi fast

Mens vi ventar på den dagen

Då alle restriksjonar er borte

La oss gje kvarandre gode ord

La oss sende dei små helsingar

Ein dag skal armane våre igjen

Fyllast av kvarandre når vi møtes.

 

ALT BLIR BRA IGJEN!

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Eli Soldal Økland | Svar 10.12.2020 22.36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
08.12 | 18:09

Kjekt å sjå at det er nokon som trør til i desse vanskelige tider, spesielt for innbyggerne på Lanzarote. Håper vi snart kan komme tilbake til øya.

...
14.12 | 23:08

Håper vi kan delta fra begynnelsen av januar in4 uker

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE