Ting som er på gang.... 30 år-Jubileum november 2019

30 års jubileum november 2019

Hei igjen....

Det går mot høst, selv om det både i Norge og på Lanzarote meldes om høye sommertemperaturer i skrivende stund. Men rett rundt neste sving er høsten, mange aktiviteter er i sving i løpet av oktober, og vi skal feire 30 års jubileum i flere dager i november. 

Mye skal planlegges, og nå er mye på plass ...

Datoene er bekreftet med

Båttur til La Graciosa , sammen med Sjømannskirken, fredag 8. november. Det blir en heldagstur, med et par timer på øya, der det blir lagt inn program, (som ikke er klart enda) båttur langs kysten med mat og underholdning. Bussen henter og bringer fra Puerto del Carmen til Orzola. Det blir en fin dag både på sjø og land. :)

Jubileums-Konsert onsdag den 13. november. i konserthuset i Tias. Det er den norske pianisten Knut Erik Jensen som står for flotte toner fra Grieg til..... Ja, det vil vise seg... Nå setter vi igang ønskekonsert for å få inn tips ... HVA vil du høre? Det blir en flott kveld i musikkens tegn. Send gjerne ditt ønske inn til mail:

konsert@nordiskforeninglanzarote.com , gjerne fra nå og utover. 

Mer info kommer....

Markering av Jubileumsdagen fredag 15. november                                                           (Nordisk forening ble stiftet 15.11. 1989). 

Da blir det markering av dagen med sang og musikk, stor bursdagskake og cava. Dette skal foregå på Restaurante Las Vistas kl.17.00 og utover.    Her starter vi også vårt jubileumslotteri, som varer til i begynnelsen av februar, da vi skal ha en jubileumsfest, da flere av våre medlemmer er på øya på den tiden, og vi ønsker å gå med så mange som mulig av både "gamle" og nye medlemmer. 

Følg med på vår hjemmeside www.nordiskforeninglanzarote.com  og se hva som skjer.... vi går en spennende og aktiv høst i møte :) 

Vennlig hilsen Styret i Nordisk forening Lanzarote

Liv Jensine Gundersen, leder

ut på tur... samhold og glede, til vakre La Graciosa.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.02 | 11:34

gleder oss til turen. vi kommer på ved casino

...
30.08 | 17:20
Hva skjer høst 2019 har mottatt 3
15.08 | 11:58
Nordisk forening har mottatt 31
04.08 | 08:49
Ny sesong høst 2019 har mottatt 4
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE