Ting som er på gang.... 30 år-Jubileum november 2019

30 års jubileum november 2019

Hei igjen....

Velkommen til en ny høstsesong i Nordisk forening Lanzarote !

Det går mot høst i nord,og "flyttfuglene" er på vei mot en varm solskinnsøy 🙂 I dag skriver vi 1.oktober, og vi er i gang rett rundt neste sving. Mye skal skje i løpet av høsten, turer og aktiviteter,  og vi skal feire 30 års jubileum i flere dager i november. 

Mye skal planlegges, og nå er det meste på plass . 

Datoene er bekreftet med

Båttur til La Graciosa , sammen med Sjømannskirken, fredag 8. november. Det blir en heldagstur, med et par timer på øya, der det blir lagt inn program, litt tid på øya, og en liten andakt i den nydelige kirken på La Graciosa, båttur langs kysten med mat og underholdning. Bussen henter og bringer fra Puerto del Carmen til Orzola. Det blir en fin dag både på sjø og land. :) se eksakt klokkeslett og info/påmelding om turen som kommer om noen dager.

Jubileums-Konsert onsdag den 13. november. i konserthuset i Tias. Det er den norske pianisten Knut Erik Jensen som står for flotte toner fra Grieg til..... Ja, det vil vise seg... Nå setter vi igang ønskekonsert for å få inn tips ... HVA vil du høre? Det blir en flott kveld i musikkens tegn. Send gjerne ditt ønske inn til mail:

konsert@nordiskforeninglanzarote.com , snarest og innen 10.oktober. 

Forhåndsalg av biletter starter tirsdag 22.10. Samme dag som vi starter opp med Quiz på Las Vistas.

Mer info kommer....

Markering av Jubileumsdagen fredag 15. november                                                           (Nordisk forening ble stiftet 15.11. 1989). 

Da blir det markering av dagen med sang og musikk, stor bursdagskake og cava. Dette skal foregå på Restaurante Las Vistas kl.17.00 og utover.Vi er rausne, og inviterer alle, både "gamle" og nye medlemmer til denne feiringen av dagen.🙂    Her starter vi også vårt jubileumslotteri, som varer til i begynnelsen av februar, da vi skal ha en jubileumsfest, da flere av våre medlemmer er på øya på den tiden, og vi ønsker å gå med så mange som mulig av både "gamle" og nye medlemmer. Har du en gevinst/ gave, du har lyst å bidra med, som er spesiell fra din hjemplass, så tar vi imot med takk , til lotteriet vårt. 

Følg med på vår hjemmeside www.nordiskforeninglanzarote.com  og se hva som skjer.... vi går en spennende og aktiv høst i møte :) 

Vennlig hilsen Styret i Nordisk forening Lanzarote

Liv Jensine Gundersen, leder

ut på tur... samhold og glede, til vakre La Graciosa.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.10 | 14:29

Hei,
Vi kommer ned mandag 4. 2 personer
Vi ønsker å delta på båtturen til la Graciosa.
Vi skal bo på Cinco Plaza.
Hvordan gjør vi med betaling 🤔

...
28.02 | 11:34

gleder oss til turen. vi kommer på ved casino

...
13.10 | 21:56
Årsmøte 3.3.2018 har mottatt 4
06.10 | 09:11
Hva skjer høst 2019 har mottatt 7
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE