Ting som er på gang.... 30 år-Jubileum november 2019

Gratulerer til alle som har vært med i disse 30 årene og holdt Nordisk forening Lanzarote på beina :)

30 års jubileum november 2019

Hei igjen....

Velkommen til en ny høstsesong i Nordisk forening Lanzarote !

Det går mot høst i nord,og "flyttfuglene" er på vei mot en varm solskinnsøy 🙂 I dag skriver vi 1.oktober, og vi er i gang rett rundt neste sving. Mye skal skje i løpet av høsten, turer og aktiviteter,  og vi skal feire 30 års jubileum i flere dager i november. 

Mye skal planlegges, og nå er alt på plass . 

Datoene er bekreftet med

Båttur til La Graciosa , sammen med Sjømannskirken, fredag 8. november. Det blir en heldagstur, med et par timer på øya,til fri disposisjon,  og en liten tur inn i den nydelige kirken på La Graciosa, båttur langs kysten med mat og underholdning. Bussen henter og bringer fra Puerto del Carmen til Orzola. Det blir en fin dag både på sjø og land. :)

Bussen henter ved Cinco Plaza kl. 8.30, og ved Las vistas kl.8.40. Og kjører oss til Orzola, der vi tar båten (1/2 t.) over til La Graciosa. Det kommer en båt og henter oss kl.13.00 og tar oss med ut på "Elven" El Rio, der vi får mat og drikke. (mat er Tortilla og Paella, drikke det du vil ha, vann, mineralvann, øl, sangria.) Vennligst gi beskjed ved påmelding om du har noe matalergier, så fikser vi det. Pris for hele turen med buss, båttur, mat og drikke er 45 €.

Vi er tilbake i Orzola ca 16.30, og bussen tar oss tilbake til Puerto del Carmen.

Jubileums-Konsert onsdag den 13. november. i Kulturhuset i Tias. Det er den norske pianisten Knut Erik Jensen som står for flotte toner fra Grieg til..... Ja, det vil vise seg... Nå setter vi igang ønskekonsert for å få inn tips ... HVA vil du høre? Det blir en flott kveld i musikkens tegn.  Og etter flere ønsker blir det Grieg og mange flere Skandinaviske klassiske favoritter.

 Salon Indieras, ved Stadion . adr. Calle La Luchada 2.

Forhåndsalg av biletter starter tirsdag 29.oktober. 15 € , og det selges også billetter ved inngangen 1 time før. Forfriskninger serveres før konserten.

 

Markering av Jubileumsdagen fredag 15. november                                                           (Nordisk forening ble stiftet 15.11. 1989). 

Da blir det markering av dagen med sang og musikk, litt småtapas,  stor bursdagskake og cava. Dette skal foregå på Restaurante Las Vistas kl.17.00 og utover til ca kl.20. Det blir mange flotte innslag, med både norsk og spansk musikk.

Vi er rausne, og inviterer alle, både "gamle" og nye medlemmer til å være med på feiringen.🙂                                                                                         Her starter vi også vårt jubileumslotteri, som varer til 8. februar, da vi skal ha en jubileumsfest, da flere av våre medlemmer er på øya på den tiden, og vi ønsker å gå med så mange som mulig av både "gamle" og nye medlemmer.                                                                                                           Har du en gevinst/ gave, du har lyst å bidra med, som er spesiell fra din hjemplass, så tar vi imot med takk , til lotteriet vårt.(Du kan ta den med om du kommer etter jul, da vi bare kan fylle på med gevinster.)

Følg med på vår hjemmeside www.nordiskforeninglanzarote.com  og se hva som skjer.... vi går en spennende og aktiv høst i møte :) 

Vennlig hilsen Styret i Nordisk forening Lanzarote

Liv Jensine Gundersen, leder

ut på tur... samhold og glede, til vakre La Graciosa.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Vibecke Kahrs | Svar 14.12.2019 23.08

Håper vi kan delta fra begynnelsen av januar in4 uker

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE