Vakre omgivelser

Bukter og viker, med gyllen sand

Nordøst for Arrecife ligger Costa Teguise, et av flere turistområder på Lanzarote. Her finner man eneboliger, bungalower, leilighetskomplekser og fem-stjerners hoteller sammen med butikker, puber, restauranter, barer og sportsanlegg med god standard der ferierende kan utøve flere typer for sport, både som lag eller individuelt.

Området heter Costa Teguise fordi storparten tilhører eller rettere sagt ligger i San Miguel de Teguise, eller bare Teguise, og som tidligere var hovedstaden på øyen.

Costa Teguise begynner få kilometer fra den nåværende hovedstaden Arrecife og langs den vakre langstrakte kyst, avbrutt av små nes av lava prydet med lukseriøse boligområder, finner en viker og bukter med gyllen deilig sand.

Den storslåtte samlingen av vakre strender, som skråner ned mot behagelig vann med et rikt sjøliv er også populært blant ivrige vindsurfere som er glad i vind og bølger. Costa Teguise er kjent i verden for sine enestående forhold for både erfarne som nybegynnere.

Hotellene, leilighet som boligkompleksene er av øverste kategori, både når det gjelder kvalitet og komfort. Turismen er konstant året rundt, uansett årstid, ettersom Lanzarote med sin privilegerte geografiske beliggenhet og et mildt og behagelig klima.

Så om en som turist søker et behagelig klima i kombinasjon med moderne bekvemmeligheter, et godt utvalg blant gode restauranter, handlemuligheter, sportsanlegg og annen underholdning, så finner en dette i Costa Teguise's vakre omgivelser.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE