Aktiviteter i vintersesongen 2020

De første margeritter i januar 2020

Godt nyttår 2020 !

     Godt nyttår til dere alle!

En uke av det nye året er allerede gått...og vi skriver året 2020.

Etter en god ferie med både jule- og nyttårsfeiring, er vi sterkt tilbake, og aktivitetene er straks igang igjen... Håper alle har hatt en fin feiring, uansett vær og vind; som kan forandres raskt på denne årstiden, enten du er i Norden eller på solskinnsøya Lanzarote. Her skal vi også oppleve "kjølige" netter, og "vintertendenser", men plutselig skinner sola og det er godt over 20 varme grader, og dagene er gode !

Mange er på tur nedover fra regn, snø og kulde i nord, til sol og varme på Lanzarote 🙂 Dere kan glede dere, men husk å pakke med dere en god ulltrøye til kjølige netter. Bienvenidos, står det også på flyplassen når dere kommer!

Vi avsluttet en flott høstsesong med å gi en julegave til Cafe y Calor, folk som trenger mat og hjelp på Lanzarote, med 130 €. Vi er glade for å kunne hjelpe på øya vi alle er så glade i 🙂

Vi følger med på den positive bølgen vi hadde i høstsesongen, også i vintersesongen, som går frem til 1.april....

På mandag 6.1. starter aktivitetene , med hesteskokasting på stranden kl.12.00.  Koret starter opp med øvingene sine mandag 13. kl.19.00                                                      På tirsdag 7.1. er det klart for årets første quiz kl.20.00 på Las Vistas.                      Onsdag 8.1. er Leif Thuland og co klar med dansen, som foregår på Las Vistas hver onsdag kl.20.00. Bli med på en svingom og to, i koselig selskap og fin musikk.

Torsdag 9.1. er Terje og Marit Jansson klar med sin første gåtur ut i Lanzarotes flotte landskap. Den første turen går vestover mot La Santa by, og vi starter derfra kl.11.00. Det blir en flott tur langs havet. 🙂  Så følger flere turer; 23.1.-6.2.-20.2.- 5.3. De tar oss med på spennende turer rundt på øya.

Utenom disse faste aktivitetene, så skjer det flere ting fremover. Selv om det var mye som skjedde i høstsesongen, så stopper ingenting opp... Vi ser frem mot Medlemsmøtet fredag 24.1. kl.18.00 på Las Vistas. Videre følger Lanzarote Open 2020 i Hesteskokasting mandag 3.2.  

Årsfesten , som er en  forlengelse av jubileumet fra høsten, blir lørdag 8. februar,på La Ola; med mange flotte aktiviteter, og flott dansemusikk til et spennende orkester. Mer info og påmelding kommer snart...

Vi vil også minne om at vi har et jubileumslotteri gående... fra 15.11. og frem til Jubileumsfesten 8.2. Tusen takk til alle som har gitt oss flotte gevinster! Vi selger lodd der vi er tilstede... av gevinstene er det, fine bøker og  bilder, en side med røket ørret, keramikk, klokke, smykke, mange flotte strikket ting og mye mer....Pass på at du får tatt lodder! 

Følg med på vår hjemmeside hva som skjer fremover, og bli med på de aktivitetene som passer deg best, vi har noe for alle. 

Et nytt år... og aktivitetene er i gang, ja... For å kunne drive foreningen, må vi også minne om kontigenten, som er til forfall nå. Vi sender ikke ut varsel til hver og en, men bruker dette som påminnelse.

Kontigenten for 2020 er: 20€ / 200 n.kr. for et helt år! 

Husk å oppdatere informasjonen din , enten du har fått ny mailadr. eller tlf.nr. 

Du kan betale til oss der vi har vakt, på las Vistas Tirsdag ved Quiz, eller fredag ved "Fredagspilsen" kl.18.30- 20.00, og tirsdager kl.12.30.- 13.30 på Sjømannskirken.                                                                                                                                                    Ellers er det veldig enkelt å betale til vår norske Bankkonto 5081 08 20680. Husk å skrive navn på medlem  når du betaler.  Tusen takk for at du fortsatt vil være medlem i Nordisk forening Lanzarote, og velkommen til nye medlemmer!

Vil du melde deg inn i foreningen, er det bare å ta kontakt. Be om å få vår nye folder, med alle opplysninger du trenger.Du finner den på Sjømannskirken og på Las Vistas. 

Med takk for at du har vært med å støttet oss og våre aktiviteter i året som har gått, og ønske om et godt og fredlig nytt år 2020.

Vennlig hilsen Styret i Nordisk forening Lanzarote .

Liv Jensine Gundersen , Leder. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE