Et helt spesiellt år fra 15. mars til....

Høstsesong 2020... Koronahøst... Koronafast...

Kjære dere alle ...

Ja, dette året ble spesiellt, hvem skulle vel tenke det når vi 13.- 14. mars ble informert av UD at ALLE måtte komme seg hjem til Norge så fort som mulig !

Akkurat da var vi vel noe uvitende om det som skjedde rundt om i verden, og mange tenkte nok; at dette berører ikke oss! I løpet av mars kom nok de fleste seg hjem til Norge, og det var først da vi begynnte å forstå alvoret. Karantene når vi kom hjem, noen ble desverre syke underveis,(men er heldigvis friskemeldt nå) portforbud i 2 måneder i Spania og Lanzarote.... Ja, ja, bare vi fikk noen måneder på oss, så var det vel over. Men nå 9 måneder etter, har vi det hengende over oss fremdeles. Men kontrollen er bedre, om restriksjonene overholdes. Vi blir vant til å gå med munnbind, holde avstand, vaske og sprite hender... ikke klemme... ikke samles i store flokker. Det er liksom livet nå... 

Vi vil også rette en stor takk Sjømannskirken som har kunnet holde åpent noen dager i uken, for å ta seg av de som er har vært på øya. Og takk til Ola Kjeldstad, som har kommet ut med god informasjon om tilstanden på øya, nesten hver dag i disse månedene. Mange setter stor pris på dette, og syns det er greit å følge med Lanzarote og hva som skjer. Kjekt med noen historietimer , som er ny info for mange! Takk Ola!

Men det skal komme en tid, da vi kan komme sammen, møte familien og venner, klemme hverandre; og alt skal bli bra igjen! 

Inntil da... må vi bare ta ting som de kommer og vente med alle aktiviteter.         Hele høstprogrammet ligger klart å venter på å bli tatt i bruk. Vi har flyttet alt over til 2021, når folk våger å begynne å reise igjen, og en vaksine er klar!

Turene ut i Lanzarotes mektige natur er klarert til vinter og vår 2021. Hvis alt går etter planen, starter vår flinke turgeneral Terje Nøttveit, opp med den første turen Torsdag 21.januar, og fortsetter annenhver torsadg frem til 18.3. Info kommer etter hvert. 

For oss som er på Lanzarote er det rolige, fine dager. Men noe må vi finne på... Det nærmer seg jul, og vi trenger all litt julestemning å kjenne på. På fredagspilsen på Las Vistas 18.12. serverer Nordisk forening Gløgg og pepperkaker til alle som kommer. 

Vi tenker også på de som lider og er trengende på Lanzarote, øya vi alle er så glad i . Vi har ca 300 euro etter overskudd på dansekveldene, som er øremerket "Calor y Cafe" der vi nå plusser på 100 € ekstra, og kjøper inn matvarer og 20 pledd , så de trengende får både mat og varme. Dette blir levert i løpet av denne uken, og blir nok kjærkommet, for nøden er stor. 

Så Nordisk forening ligger ikke helt stille...

Vi vil ønske alle en fin førjulstid, litt spesiellt for alle, lev i nuet, det er øyeblikket som teller 🙂

Vennlig hilsen styret i Nordisk forening, oss som er på øya, 

Gro Grøtte, Terje Nøttveit, Liv Jensine Gundersen 🙂

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Leif Thuland | Svar 08.12.2020 18.09

Kjekt å sjå at det er nokon som trør til i desse vanskelige tider, spesielt for innbyggerne på Lanzarote. Håper vi snart kan komme tilbake til øya.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
08.12 | 18:09

Kjekt å sjå at det er nokon som trør til i desse vanskelige tider, spesielt for innbyggerne på Lanzarote. Håper vi snart kan komme tilbake til øya.

...
14.12 | 23:08

Håper vi kan delta fra begynnelsen av januar in4 uker

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE