God jul !

O jul med din glede !

Så er vi der igjen, da.... den verste julestria er over, og vi kan gå rolig inn i julefeiringen, enten du er i kalde nord, eller på varme Lanzarote. 

Der har vært en fin og aktiv høst i Nordisk forening. Vi kan se tilbake på et positivt år med fine og varierte turer i vakkert landskap, og Quiz-kvelder som er blitt veldig populære. Hesteskokastingen går sin gang, og hesteskoen flyr høyt.... Sangkoret Alegria har sine faste øvInger på mandagskveldene, og vi er svært glade for å ha koret med på medlemsmøtet i november, det var en fin opplevelse. Tusen takk til Alegria, vi må nok høre mer fra dere ! 

vi hadde en fin tur til Isla de Lobos, i samarbeid med Sjømannskirken , som var veldig positivt, og med mange gode tilbakemeldinger. Tusen takk for godt samarbeid ! 

Vi ønsker dere alle en god jul med mye varme og glede. Takk for god inspirasjon og samarbeid i året som har gått. Gleder oss til å starte på det nye året sammen med dere, med mange fine aktiviteter. 

Vennlig hilsen Styret i Nordisk forening Lanzarote.

Liv Jensine Gundersen, leder. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
08.12 | 18:09

Kjekt å sjå at det er nokon som trør til i desse vanskelige tider, spesielt for innbyggerne på Lanzarote. Håper vi snart kan komme tilbake til øya.

...
14.12 | 23:08

Håper vi kan delta fra begynnelsen av januar in4 uker

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE