Man kommer seg alltid til Lanzarote

Det viktigste er jo at en kommer

Husk at det alltid går et fly til Lanzarote eller veldig nære Lanzarote og at det ikke er vanskelig å reise via noen av naboøyene.

Skulle du synes at enkelte flybilletter er dyre, sjekk da gjerne restplasser/uspesifiserte eller kun flyreiser via Apollo, Star Tour, Vitaltour, Solia, Ving eller det charter eller flyselskap du gjerne reiser med fra ditt hjemland. Om ikke alltid direkte til Lanzarote, så via en av naboøyene eller andre destinasjoner.

London/Gatwick er en meget god mulighet. Sjekk Norwegian til og fra Gatwick og Norwegian, EasyJet eller Monarch mellom Gatwick og Lanzarote.

Fra enkelte destinasjoner i Norge, f. eks Rygge, så kan det være en mulighet å reise via Madrid.

Du tenker gjerne nå at du ikke har brukt for en uspesifisert reise som også inkluderer boende.

Men det viser seg ofte, at en uspesifisert reise er billigere en kun flyreise.

Når du ankommer f.eks. Lanzarote eller en av naboøyene, så meddeler du bare til reiselederene at du ikke har brukt for boende, men at du kommer til å følge flyet hjem ut fra oppsatt retur og tid på din billett.

Sjekk da gjerne din billett at det finnes et kontakt telefonnummer til reiselederene eller spør om en telefonnummer du kan ringe, slik at du kan sjekke f.eks 2 dager før hjemreise, at flyet har samme oppsatt tid eller om det har skjedd endringer.

Har du kjøpt en tur og retur reise og ikke skal bruke returen hjem, vennligst meddel dette til det charterselskap du reiser med.

-----

Via Gran Canaria er det enkelt å ta seg til Lanzarote med fly.

Etter å ha fått din bagasje, går du ut av ankomsthallen på Gran Canaria, hvor du så går til høyre og følger korridoren i ankomsthallen til du har passert bilutleie firmaene.

Bortenfor bilutleie firmaene finnes to heiser, som man tar opp til avgangshallen i 2 etasje.

Når man kommer ut av heisen, tar man igjen til høyre og kommer da inn i den "gamle" terminaldelen på Gran Canarias flyplass.

Lengst bort i denne hall, ligger Binter Canarias billettkontor og innsjekkningsdiskene.

Etter å ha sjekket inn bagasjen er det bare å gå gjennom sikkerhetskontrollen, hvor du så skal til venstre. Lengst til venstre ligger avreisehallen og avreisegatene til Binter Canarias.

NB.. Skulle du ha litt for mye bagasjevekt med deg, så skal du ikke få panikk. Binter Canarias bruker bare å ta 1 eller 2 euro per overvektsbagasje, om de da ikke bare lar deg passere med et smil.

-----

Via Fuerteventura er det ikke noe problem å ta seg videre fra flyplassen og opp til Corralejo i nord, hvor båten mellom Fuerteventura og Lanzarote går.

Enten at du kjøper busstransfer til et navngitt hotell i Corralejo og så tar taxi til havnen, eller at du tar taxi fra flyplassen til havnen i Corralejo på Fuerteventura. Koster ca 40 euro og tar ca 25-30 min.

Båtene fra Fuerteventura til Lanzarote går jo svært ofte, slik at det egentlig ikke skal være noe problem å ta seg frem og tilbake.

Husk bare å sjekke når siste båt fra Fuerteventura til Lanzarote avgår.

-----

Selvsagt kan man reise via Tenerife. Men da skal man huske på at man må ta seg fra flyplassen i syd (TFS) til flyplassen i nord (TFN) ved byen La Laguna eller omvendt. Dette med tanke på at det ikke går direkte fly mellom Tenerife (TFS) og Lanzarote (ACE).

Via flyplassen i syd (TFS) går det bare direktefly til Gran Canaria og så videre mot Lanzarote (ACE). Tar som sagt litt lengre tid, da man må ut av flyet på Gran Canaria (LPA). Men absolutt et godt alternativ.

Dette da det fungerer flott og man sjekker bare inn bagasjen ved utreiseflyplass (TFS), slik at man slipper å tenke på den før man ankommer Lanzarote.

-----

Man kan også fly via det spanske fastland, som f.eks til Barcelona og deretter fly videre til Lanzarote eller med andre flyselskap ut fra de tilbud og reiseruter de tilbyr.

-----

NB! Husk å stille klokken 1 time tilbake, når flyet lander, om du ikke allerede gjorde dette når flyet avgikk hjemmefra.

Og husk at man bør ha ca 2 timer mellom en ankomst og neste flyreise. Dette med tanke på en eventuell forsinkelse hjemmefra, motvind under flyreisen eller tapt eller skadet bagasje, hvor man skal skrive en P.I.R rapport hos handlingagenten som flyselskapet anvender på den aktuelle flyplass.

En P.I.R rapport ved forsvunnet bagasje gjøre for at man skal kunne finne den aktuelle bagasje, hvor den nå er.

Man opplyser da tag nr. som man har fått når man sjekker inn sin bagasje på aktuell avreiseflyplass.

Denne bagasjetag bør du derfor passe godt på. Denne rapport gjøres også for at handlingselskapet skal kunne sende den videre til ditt bestemmelsested.

Ved skade gjøres rapporten, for at du eventuelt skal kunne få noe igjen via flyselskapet og forsikringsselskap.

Og helt til slutt...

Lykke til og god reise, uansett hvordan og hvilken reiserute du bruker for å ta deg frem og tilbake til og fra Lanzarote!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.10 | 14:29

Hei,
Vi kommer ned mandag 4. 2 personer
Vi ønsker å delta på båtturen til la Graciosa.
Vi skal bo på Cinco Plaza.
Hvordan gjør vi med betaling 🤔

...
28.02 | 11:34

gleder oss til turen. vi kommer på ved casino

...
08.05 | 17:13
Innsamlingen 2020 har mottatt 2
01.05 | 20:25
Innsamling har mottatt 1
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE