En fredfull idyll

Også kjent for sine naturskjønne strender


For en avslappende ferie i vannkanten, kan Playa Blanca, lokalisert helt sør på Lanzarote, absolutt anbefales!

Du finner hyggelige hotell, gode restauranter, og mye annet som du behøver for å kunne slappe av i fredelige omgivelser.

Playa Blanca er ennå ikke det mest besøkte reisemålet på Lanzarote, men kan fort bli det om fler og fler får opp øynene for dette fantastiske og flotte feriestedet.

De siste årene har Playa Blanca utviklet seg til det nest største feriestedet på Lanzarote.

Playa Blanca, en gang en liten fiskerlandsby, er veldig populær blant familier på grunn av sin størrelse og familievennlige strender.

Langs pent vedlikeholdte gater, finner du et godt utvalg av butikker, restauranter, barer og kafeer.

Ved den hyggelige strandpromenaden i Playa Blanca, i sentrum og ikke minst i Rubicon Marina finner man et godt utvalg av restauranter og spisesteder.

Mange har blodfersk fisk på menyen – det være seg sverdfisk eller blekksprut.

Som andre steder på øya får du også her annen fantastisk sjømat sammen med kanariske spesialiteter som papas arrugadas, små kokte poteter i havsalt i tillegg til spanske spesialiteter og internasjonale retter.

Etter middag slår en seg gjerne ned på en kafé eller en bar og studerer folkelivet og utsikten over havet. Eller avslutt kvelden med en spasertur langs strandpromenaden til den eksklusive båthavnen Rubicon Marina; rolig og fredelig med et fåtall, men gode, restauranter og elegante butikker.

Det er tre strender i det sentrale området av Playa Blanca. En i selve Playa Blanca by og to "nye" strender, hvor en i vest ved Playa Flamingo hotellet og en i øst nedenfor Princessa Yaiza hotellet. Strendene har fin utsikt mot Fuerteventura, med gul sand, et rolig og glitrende vann for sikker bading og masse vannsport aktiviteter.

Playa Blanca er også kjent for sine naturskjønne strender ved Punta del Papagayo, som er i nærheten av Playa Blanca området i sør. Papagayo strendene er allment ansett for å være de beste naturlige strendene på øya og er populære både blant dykkere og de som bruker snorkel.

Dette er et feriested som er stille og rolig, men med sine langgrunne strender, egner dette reisemålet seg ypperlig for barnefamilier som for alle andre, som lengter etter en avslappende tur til sol og varme.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE