Ut på tur nr 3 2017 Playa blanca

Ut på tur til Playa Blanca ...El Faro og videre....

 

Torsdag 9 februar kl.11.00 er det klart for en ny tur i regi av Nordisk Forening. Denne gang skal vi gå fra fyret på Playa Blanca, Punta Pechiguera,

og bort forbi Faro Park, og videre ut i terrenget til hotellet som aldri ble ferdig, Atlante del Sol. Vi går hele tiden langs havet, løypa er helt flat og fantastisk fin. Mye rart å se underveis.

De første og siste 800 meterne er det hardt underlag, men ellers er det fin grusvei/grus-sti.  Når vi kommer bort til Atlante del Sol, som egentlig både er et fantastisk, men også et trist skue, vil Marit fortelle om hva som har skjedd her.

Løypa er litt lenger denne gang, knappe 10 km, men det er lett å gå og vi tar den tiden vi trenger, og så har vi en god spisepause på Atlante del Sol før vi går hjem igjen.

Som vanlig anbefales godt fottøy.

Veien til fyret er veldig enkel. Kjørt til første store rundkjøring på Playa Blanca, ta til høyre og kjør noen kilometer, dere ser fyret etterhvert , og foran det skal vi parkere.

Første turen i år var vi 38, den andre var vi 42, kanskje vi blir enda flere torsdag 9 februar. Det en fantastisk fin opplevelse å gå langs havet, og ikke anstrengende.

 

Marit og Terje

Turledere

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE