Ut på tur nr 3 2017 Playa blanca

Ut på tur til Playa Blanca ...El Faro og videre....

 

Torsdag 9 februar kl.11.00 er det klart for en ny tur i regi av Nordisk Forening. Denne gang skal vi gå fra fyret på Playa Blanca, Punta Pechiguera,

og bort forbi Faro Park, og videre ut i terrenget til hotellet som aldri ble ferdig, Atlante del Sol. Vi går hele tiden langs havet, løypa er helt flat og fantastisk fin. Mye rart å se underveis.

De første og siste 800 meterne er det hardt underlag, men ellers er det fin grusvei/grus-sti.  Når vi kommer bort til Atlante del Sol, som egentlig både er et fantastisk, men også et trist skue, vil Marit fortelle om hva som har skjedd her.

Løypa er litt lenger denne gang, knappe 10 km, men det er lett å gå og vi tar den tiden vi trenger, og så har vi en god spisepause på Atlante del Sol før vi går hjem igjen.

Som vanlig anbefales godt fottøy.

Veien til fyret er veldig enkel. Kjørt til første store rundkjøring på Playa Blanca, ta til høyre og kjør noen kilometer, dere ser fyret etterhvert , og foran det skal vi parkere.

Første turen i år var vi 38, den andre var vi 42, kanskje vi blir enda flere torsdag 9 februar. Det en fantastisk fin opplevelse å gå langs havet, og ikke anstrengende.

 

Marit og Terje

Turledere

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
08.12 | 18:09

Kjekt å sjå at det er nokon som trør til i desse vanskelige tider, spesielt for innbyggerne på Lanzarote. Håper vi snart kan komme tilbake til øya.

...
14.12 | 23:08

Håper vi kan delta fra begynnelsen av januar in4 uker

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE