Et flott feriested

Lange strender og utsikt mot havet


Det eldste feriestedet på Lanzarote heter Puerto del Carmen.

Turismen tok først av i 1970, når flyplassen åpnet og er fortsatt en av de mest populære turistdestinasjonene på øya den dag i dag.

Dette takket være det faktum at Puerto del Carmen har et stort utvalg av hotell, restauranter, butikker og lange strender, som den med det selvforklarende navnet Playa Grande.

Man skal ikke glemme stedets utvalg av leilighets komplekser som tilbyr overnatting uten å ødelegge utsikten mot havet, da ingen av disse er bygd høyere enn palmene på Lanzarote.

Puerto del Carmen ligger omlags ti minutters kjøring fra flyplassen ved Arrecife, og kan best forklares som en seks kilometer lang sandstrand, med byen liggende på oversiden av veien, men ikke så langt innover.

Byen var som de fleste byer på Lanzarote, en gang i tiden en fiskelandsby, og den gamle havnen er fortsatt et vakkert skue, med noen av de beste fiskerestaurantene på øya.

Strendene i Puerto del Carmen, har som ellers på Lanzarote fått miljøbetegnelsen som kjennes igjen med de blå flaggene. Dette kjennetegner strender som er ved godt hold når det kommer til renslighet og miljøvennlighet.

Havet her er temmelig rolig til å være på Kanariøyene, og egner seg meget bra til svømming og andre typer av vannsport.

Det finnes også flere dykkesentre med base i Puerto del Carmen, og har du muligheten kan dykking på Lanzarote absolutt anbefales. En utflukt under vann gir deg opplevelser og minner for livet.

Andre sportsaktiviteter inkluderer; haifisketurer, windsurfing, sykling, tennis, vannscootere og en golfbane like utenfor byen.

Hvis du tenker på å handle med deg noe hjem, er det i Puerto del Carmen som på resten av Lanzarote og Kanariøyene, at man alltid sjekker at en får det en kjøper.

Husk på at mange ting som en del elektroniske artikler er omtrent like billig hjemme, og du er da også sikret en god garanti.

På shopping senteret Biosfera finner du også mange gode tilbud, og pengene dine får her ben å gå på.

Lunch og middag nyter du på en av de over hundre forskjellige restaurantene og spisestedene som byen kan by på. Her finnes noe for enhver lommebok og smaksløk.

Kanariske tapasretter kan kanskje best oppleves på en av de lokale barene, og ellers som nevnt finner du mange gode spisesteder ved den gamle havnen i gamlebyen.

Byen har blitt et fast tilholdssted for mange norske turister, og endel har også valgt å bosette seg her, mange i hvert fall på vinterstid.

Uansett er Puerto del Carmen et flott feriested!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE