Det har vært en fin sensong, høst og vinter -16/17.

Sesongen 2016/ 2017 er historie... med tilbakeblikk!

Vi har allerede passert 1. april, og denne sesongen er over.... De fleste «flyttfuglene» drar  mot nord, for å møte våren (rester av vinteren?) i Norge. Hvor ble det av januar og februar? Tiden går fort, og det tyder på gode aktiviteter og gjøremål!

Det har vært en utrolig flott og positiv sesong i Nordisk Forening. Høsten 2016 og vinteren 2017 har vært fylt med glede på våre aktiviteter. Turene i høst, der Bjørg og Trond var ledere, og vinterturene ledet av Marit og Terje har alle vært et godt tilskudd til å samle glade folk, og føle på gode energier. Tusen takk til turledere for flott innsats og et godt bidrag til Nordisk Forening. Disse er blitt hedret med vin og ost; gode smaker fra Lanzarote. Vel fortjent.

Quiz har fått en oppgang og gode inntekter etter at vi begynte å ta 1 € pr deltaker til et vinlotteri. Vi har doblet inntekten, og quiz- kveldene er nå kommet i pluss. Dette bidrar nå til at vi kan kjøpe nye høyttalere til anlegget vårt til neste sesong. Tusen takk til Ola, som er en flink og engasjert Quiz-leder. Det har vært fullt hus med opp til 70-80 deltakere på quiz-kveldene på Las Vistas.

Aktiviteter og turer har pågått hele høsten og vinteren, og det planlegges nå neste sesong hva som skal skje utover... mange spennende ting er på gang, og informasjon om dette kommer etterhvert. (se tilsendte Palmebladet nr. 1. 2017)

Følg med på vår hjemmeside www.nordiskforeninglanzarote.com , der du får detaljer, og vi oppdaterer hele tiden når noe skjer. Dette er vårt viktigste media.

Så vil jeg benytte anledningen til å takke for godt samarbeid med det gamle styret fra 2016. Ved årsmøtet og valget ble vi et nytt styre; de fleste stod igjen fra det gamle styret, to nye kom inn. Jeg vil ønske velkommen til Bjørg Møllerplass og Layla Haugen, to positive og flotte damer som blir fint å jobbe samen med.  Jeg vil samtidig takke styret og medlemmene for gode tilbakemeldinger om en godt styret forening, og god ledelse. Tusen takk, det varmer! Jeg har med meg et styre med flotte personer som jobber godt  sammen, og alle skal ha ære for det Nordisk forening er i dag. Vi «kjører» på med gode og positive       opplevelser og aktiviteter.    Vi er inne i en positiv trend, og håper vi kan holde på den når vi starter  igjen 1. oktober. Jeg gleder meg til å ta fatt på høstsesongen! 

Tusen takk for en flott sesong!  

Liv Jensine 

 

 

 

 

Høstsesongen 2016

Hei igjen.

Så er vi der igjen da! 1. oktober 2016!

Velkommen til ny sesong på Lanzarote og Nordisk Forening!

Flyttfuglene gjør seg klare for å tilbringe noen uker... måneder i sol og varme, og legge helse til årene. Det er klart de fleste har en god grunn til å tilbringe høst- og vintermånedene i varmere strøk enn i kalde og mørke nord.

Vi kan gjerne kalle det... "Lyset, leiken og draumen..." Vi reiser mot lyset, som er godt for kropp og sjel, av og til blir livet lett som en lek, og vi går vel alle og bærer på en drøm og et enklere liv uten mas og jag, og vi blir til og med bedre helsemessig og dermed lettere til sinn og glade og blide ! Lanzarote er svaret!

Noen har opplevd en utrolig våt sommer i Norden, og lengter nok ekstra til tørke, sol og varme og det gode liv!

Så... heng dine regnværsdager til tørk i solen... og nyt !

Velkommen... Bienvenido !

Liv Jensine.  

1.10.2016

Hva skjer utover høsten?

      Snart er vi i gang igjen... og aktivitetene står i kø...

Det er noe av det fine; du har aldri tid til å kjede deg på Lanzarote, alltid noe du kan være med på, hvis du vil... og vi starter opp med samme aktivitetene som før, denne sesongen og !

Hesteskokastingen på stranda ved Fariones i Puerto del Carmen starter opp igjen MANDAG 24. oktober kl.12. Vel møtt!  I Playa Blanca mandag 17. okt. kl.15.00 på LA PERLA.

I Playa Blanca er treffstedet hver tirsdag kl. 13.00 på Mama Rossa. Her treffes norske til en hyggelig lunsj sammen.

Første Quiz-kveld på Las Vistas er tirsdag 25.oktober kl.20.00. Dani har alltid noe godt å servere, så kom gjerne litt tidligere og ta deg en matbit eller en forfriskning .... P.S. Nordisk forening har inntekter av salget på Quiz-kvelden, og Ola er klar med spennende spørsmål. Vel møtt for å skjerpe hjernen !

MEDLEMSMØTE på Las Vistas FREDAG 21.10. kl.18.00 . (før Fredagspilsen) agenda for møtet kommer....

Og nå er alt snart klart for vår store "happening" til sjøs...                                    SØNDAG 6.NOVEMBER SKAL VI UT PÅ BØLJAN DEN BLÅ...SKIB O'HOI!                       Mer info og påmelding kommer i eget skriv, men sett av dagen allerede nå!

Turer

Den første gåturen er torsdag 27. oktober. vår turdag er torsdag formiddag, og vi starter kl. 10. Mer info om den første turen kommer snart...

Videre turdatoer utover høsten er: 10. nov. , 24. nov., 8.desember.

Følg med på hjemmesiden på hva som skjer.

www.nordiskforeninglanzarote.com

Styret

2.10. 2016

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE