Ut på tur til Uga og deromkring

Ut på tur... til Uga og Montana Vieja.

Det var 38 glade turgjengere som la ut på tur til Uga og rundt Montana Vieja. Dette var første turen i dette nye året, været var bra, men vinden var "irriterende sterk" enkelte steder... Turleder Terje ledet an,og vi gikk gjennom landsbyen og ut mot vulkanen, som vi skulle rundt. Det var ca 6 km å gå tur/retur i litt ulendt underlag enkelte steder, og det var godt å komme bort til den gamle nedlagte gården, og ta en pust i bakken, der vinden var stille... Dette var en gammel Finca som har stått tom og for salg i mange år, og bar preg av det. Men for kanskje 30 år siden var dette en flott storgård med mange muligheter. Her ble nistepakke med kaffe, vann og frukt fortært og en god drøs blandt gode turvenner.

Tusen takk til Terje for en fin opplagt tur! Neste tur blir torsdag 26.januar. Mer info kommer. Følg med på hjemmesiden.

www.nordiskforeninglanzarote.com

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE