Hva skjer med Palmebladet?

Palmebladets fremtid...

Palmebladet før... og fremover....???

Palmebladet har vært vår beste informasjon til medlemmene frem til nå, utkommet i 4 utgaver fra oktober til april. De fleste medlemmene har vært glad for dette bladet, som de kan holde i hånden og lese omigjen... Det har nok kostet altfor mye, da trykkekostnadene her på Lanzarote er omtrent de samme som i Norge. Portokostnadene er noe lavere her, og med reklameinntekter( ca. 1/3) så kommer vi opp i andre tall enn det som var sitert på årsmøtet 2016. Men allikevel "koster det mer enn det smaker". Så dette blir justert noe på, så vi kan bedre økonomien. Allerede Palmebladet nr. 3 mars 2016, klarte vi å få ned utgiftene med 300 euro, med enkle "tak". Og vi skal jobbe med å få ned utgiftene ytterligere. Mer informasjon kommer om dette etterhvert.

Elektroniske medier er på rask fremmars, og vi må bare følge med i tiden.... Som f.eks. hjemmesiden vår er oppe og går, og vi kan legge inn mer informasjon om saker og ting der.

Selv om det er sommer og ferietid, og det ikke begynner å skje ting på Lanzarote før 1. oktober, blir hjemmesiden oppdatert om ting som er viktig for medlemmene. Det med nettilgang som er stabil på Lanzarote, kan ofte være et slit og frustrasjon for mange... men, godt mot! De holder på å bygge ut, og det skal bli bedre.

Dette er den viktigste saken vi tar fatt på når oktober kommer, og vi skal gjøre det beste utav situasjonen. Kom gjerne med tips og ideer, vi vil gjerne ha medlemmene med i en dialog, og vi er glad for å høre fra deg.

Meldinger kan sendes til palmebladet@gmail.com

Det er allerede bestemt at det kommer et nr. av Palmebladet i november. Vi har fortsatt avtaler med våre annonsører, og må også ta hensyn til disse.

Ser med glede på at antall besøk på Hjemmesiden og Facebookfunksjonen, har steget kraftig siden mars, så folk er aktive og inne å kikker på hva som skjer.

Gleder meg til å ta fatt på høstens "utfordringer" og aktiviteter, men akkurat nå nyter jeg gode dager på  Lanzarote,( som er i sommermodus), vårt lille paradis!

Ønsker alle fortsatt fine dager i Norden, og velkommen til en ny sesong i oktober til april!

Beste hilsen Liv Jensine, red. Palmebladet

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE