Informasjon fra Sjømannskirken Lanzarote mars 2022

Foto: Ronal Valobobhai on Unsplash

Sjømannskirken informerer

 

Foto:  Ronal Valobobhai on Unsplash
 

Heisann!
Nå skriver vi den 15. mars og sesongen er allerede på hell.  Mange har tatt turen til Lanzarote og til oss og det har vært så utrolig godt å se dere igjen.  Vi har hatt et program så nært opp til normalt som vi har kunnet i en sesong hvor korona epidemien har herjet både her og der hjemme. 
Nå opplever vi i tillegg krig og nød i Europa og våre tanker og bønner går til Ukraina og at de opprettholder håpet og troen på en snarlig løsning. 
Staben i vinter 
Har bestått av  vinterprest Jens-Petter Johnsen, vinterassistenter Marianne Johnsen, Kristen og Vigdis Bjorå og meg selv, Merethe.  Kristen og Vigdis måtte reise hjem tidligere enn planlagt av personlige grunner og da var vi så heldige at Odd & Lilly Hammer takket ja til å komme tilbake.  Det har vært en fin sesong - godt å ha en så dreven og dyktig stab på plass.  
Aktiviteter gjennomført 
Vi har "holdt koken" med lunsj hver tirsdag, aktivitetsgruppen har møttes hver onsdag, hyggekveld med tema hver torsdag, turgruppen har hatt tur hver fredag og vi har servert grøt hver lørdag.  Gudstjenester hver søndag og i tillegg har det vært arrangert gudstjenester på Casas Heddy.  Vi hadde kirkerådsvalg i februar og  Vårmarkedet ble gjennomført over en dag, lørdag den 5. mars.    Vi  er fornøyde med resultatet og takker spesielt aktivitetsgruppen som står på hele året slik at vi har masse flotte produkter å selge.  Som vanlig ble vårmarkedet avsluttet med trekning av vårlotteriet. Listen over heldige vinnere finner du på Sjømannskirkens nettside.

Hva skjer fremover? 
Vinterassistentene reiser hjem den 4. april og deretter går vi tilbake til 2 åpningsdager i uken, dvs tirsdager og torsdager.  Informasjon settes ut på våre Facebook sider når det nærmer seg.  I august måned vil kirken være stengt - da er det tid for daglig leder å få litt faglig påfyll og en liten Norges ferie. 
Vi trenger din hjelp... 
Når vi nå går inn i roligere tider, trenger vi din hjelp mer enn noen gang.  Har du anledning til å gi et lite bidrag hver måned, hjelper det til med å få jevne inntekter på kirka.  Vi er ansvarlige for å generere store deler av inntektene selv, og med en kort hovedsesong, er dette en utfordring.  Kunne du tenke deg å bli fast giver, kan du gjøre dette her eller følg linken nederst på siden. 
Innsamlingsaksjon til ny prosjektor... 
Mange har glede av hyggekveldene med tema på kirka.  Dette gjennomføres hver torsdag i vintersesongen og vi har hatt et svært variert og interessant program i år.   Men prosjektoren vår er av det eldre slaget og vi har et stort problem med sollyset når vi skal vises bilder & film.  Vi har derfor startet en aksjon for å få midler til en ny.  VIPPS til 64837 og velg "innsamlingsaksjon ny prosjektor" - hvis du kunne tenke deg å bidra til dette.  Da går midlene som kommer inn direkte til formålet!

Takk for en fin sesong...
På vegne av staben og meg selv, vil jeg takk hver og en av dere for at dere støtter opp om Sjømannskirken på Lanzarote, enten dere har vært innom, bidratt som frivillig eller følger med oss fra Norge.  Vi håper å se enda flere av dere til høsten og ønsker dere en riktig fin vår og God Påske når den tid kommer!

 

Vennlig hilsen

Merethe & teamet på Lanzarote

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Lilly og Odd er i full sving på kjøkkenet.
Fine hyggekvelder

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
08.12 | 18:09

Kjekt å sjå at det er nokon som trør til i desse vanskelige tider, spesielt for innbyggerne på Lanzarote. Håper vi snart kan komme tilbake til øya.

...
14.12 | 23:08

Håper vi kan delta fra begynnelsen av januar in4 uker

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE