En litt senere start på aktivitetene

September... den fineste måneden på Lanzarote. Men her på Famarastranden er det ikke lov å bade.... bare for surfere.
.... men her kan du bade og nyte det deilige havet.
og nyte Lanzarotes nydelige natur... ut på tur .

Oktober 2021 er her...

Kjære "gamle" og nye medlemmer.

... vi tipper over til 1.oktober, og er delvis i gang, etter ett og et halvt år under spesielle forhold angående Korona-pandemien, med strenge restriksjoner og opp og ned med smittetallet, både i Norge og Spania. Men nå ser vi mot lysere tider, og alt blir bra igjen!

(husk... her på Lanzarote må du fortsatt ha på munnbindet der det er obligatorisk, og holde avstand)

En ny høstsesong står foran oss, men vi er ikke klare til å starte opp helt enda. Bare få av styremedlemmene er på øya, men kommer etterhvert.  Noe er på gang og planene for høsten er klare... men , vi må nok vente på mere folk til øya. Vi starter med et styremøte i slutten av oktober, når flertallet av styret er kommet på plass, og tenker vi er klare for oppstart med aktiviteter som QUIZ og turen i begynnelsen av november.

Godt samarbeid med Sjømannskirken:

Vi er nå igang med en ny innsamlingsaksjon til trengende på Lanzarote.                        VIPPS 917 30 082 og innsamlingen av klær, som kan leveres på Sjømannskirken hver onsdag kl.10 - 12 i hele oktober. Se vedlagt annonse.

Mer info om høstens program kommer senere. 

BIBLIOTEKET vårt på Las Vistas er åpent og fullt med bøker i alle "sjangere". Bøkene skal fortsatt i "karantene" ved innlevering i 14 dager. Se instruksjoner ved bokhyllene. God lesning!

Kontingenten.

Mange betalte kontingenten for 2021 i vinter/vår, tusen takk for den 🙂

For de som ikke har betalt for dette året og vil betale for 2021 så kan dere betale til oss på Las Vistas fredager, eller betale til vår norske bank. 

P:S: NB. Nytt  midlertidig kontonr til Nordisk Forening:                                                                  3240.14.74446

og kontigenten er fortsatt 200 nkr. / 20 € (vi har desverre ikke Vipps på denne kontoen)    Takk for at du fortsatt vil støtte oss. 🙂

Ha en fin oktober uansett hvor du er, på høstfjellet i Norge eller på stranden på Lanzarote 🙂 mer info kommer etterhvert....

Vennlig hilsen styret i Nordisk forening Lanzarote

Liv Jensine Gundersen , leder.

 kontakt oss på : nordiskforeninglanzarote@gmail.com

Hjelpeaksjonen oktober 2021

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE