Ut på tur , høst 2017

Tur til Playa Quemada.

...og turen går langs sjøen til Playa Quemada....

Det var 32 ivrige turgåere som deltok på denne første turen denne høstsesongen. Det var en varm og flott dag, med litt bris langs havet..... Godt å komme i skyggen med noe kaldt å drikke i Playa Quemada. Vi tok en liten rastepause med nistepakken før turen gikk tilbake til Puerto Calero sammen med varme solstråler og en smilende og fin gjeng.

Tusen takk for en flott tur, fint å vandre sammen !

neste tur er La Graciosa torsdag 2.november, og neste tur, deretter, er torsdag  16.11. følg med på vår hjemmeside hvor denne turen går....

Tur til La Graciosa

La Graciosa... en glad gjeng ut på tur....

Turen til La Graciosa.

Det ble en utrolig flott dag på la Graciosa. 

49 turlystne og forventningsfulle deltakere var med på tur, en tur som ble trivlig og fin.                 Bussen plukket oss opp på noen busstopp i Puerto del Carmen, kjørte oss trygt til Orzola, der vi gikk ombord i hurtigbåten, for å oppleve en stille, liten øy midt ute i Atlanterhavet, La Graciosa.

Første del av turen gikk bort til den lille kirken, La Iglesia de la Senora del Carmen, som ble bygget av mennene på øya på 40 tallet. Denne kirken er bygget til ære for øyas og havets skyttshelgen, La Señora del Carmen. Hver liten detalj har med havet og fisket å gjøre. F.eks. døpefonten er et gammelt skilpaddeskall... Det gjenspeiler den betydningen havet har hatt for befolkningen på øya.

Etterpå ledet Hans en gruppe for de som ville gå på tur på øya sydover mot badestranden, en fin tur gjennom byen i gater med sand, og mot et nydelig bad i havet. En utrolig fin opplevelse.

Andre ville bare nyte stillhet, fred og ro ved bystranden i det gode lyset og kjenne på den gode energien som øya utstråler.... alle nyter dagen. 

Etterhvert er det lunsjtid, og vi går mot El Varadero, der vi skal spise deilig Paella og kose oss. Alt ligger fint tilrette for denne fine dagen. Vi koser oss, alt er perfekt, og vi får gode tilbakemeldinger fra Restauranten og personalet der.              Og, ja, vi kommer gjerne igjen!

Men som alltid, alle gode ting går fort og snart ligger båten, som skal ta oss tilbake til Orzola, ved kaien og venter på oss...

Det har vært en fin dag, alle er glade og fornøyde, og har kosa seg på La Graciosa.

Tusen takk til alle som var med, uten dere hadde ikke denne dagen blitt det den ble; en perfekt turdag! Og ut på tur... aldri sur... slår ikke feil i dag heller!!!!

Fra hotel La Geria mot Tias....

Fra Hotel La Geria mot Tias…                                

Vi møtes ved parkeringsplassen bak Hotel La Geria på Matagorda klokken 10.30.                                    Se beskrivelse

Turen går oppover mot Tias, og vi tar en rast på turen oppover. Det er fin sti og gå på,                  men gode sko er nødvendig. Ta med vann, nistepakke og godt humør.

Det er en fin formiddagstur som tar ca 1,5 time.

Vel møtt… ut på tur…aldri sur !

Hans og Rune.

Fra Punta Mujeres til Jameos del Agua...

Ut på tur fra Punta Mujeres mot Jameos del Agua....

Det var 35 glade og spreke turgjengere som la ut på tur i godt turver.  Vi møttes i Punta Mujeres, den nydelige lille landsbyen i nord-øst, og turen går langs havet opp mot grotten Jameos del Agua. Noen tusler et stykke på veien, og nyter havet og lyden av det, men de fleste går hele veien, en times gange hver vei... men turene er lagt opp som du kan gå det stykket du vil, og hva kroppen gir beskjed om... enten det er kort eller langt.

Det blir en nydelig formiddagstur, og alle koser seg. Nytt med denne turen er at alle betaler 1€ og er med på vinlotteri med deilig Lanzarotevin,  som vi gjør på våre andre aktiviteter, både på Quiz og hesteskokasting.(dette gjør vi for å dekke inn utgifter). Lykkelig vinner av vinflaska var Aage Kaasin, glad og fornøyd!

Tusen takk til Hans og Rune for flott organisering av turen.

Neste tur er 14.desember, og følg med på vår hjemmeside og Facebook om tid og sted.

 

 

Tur til Yaiza. de. 2017

Ut på tur... aldri sur...

Den siste turen denne høstsesongen går til Yaiza.

Vi kjører mot Uga og videre inn til sentrum av Yaiza, ta til venstre ved kirken (kirken på venstre side). Kjør mot rundkjøringen (med et høyt tre i senter). Ta første vei t.v. , skilt til «La Era». Her er det gode parkeringsmuligheter.

Vi møtes her klokken 11.00 og går herfra via «Calle Parroco Andres Curbelo» og innover i dalen til endes. Retur i parallell trase til

utgangspunktet.

Turen har liten vanskelighetsgrad, og tar ca 50 min.

Dette blir avslutningen på høstturene i regi av Nordisk forening, så vi avslutter med en lunsj på restaurante Los Remidios (ved parkeringen), for de som måtte ønske det.

Har du ikke bil, spør om noen har ledig plass i bilen….

Hans og Rune

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE