Konsert i Tias med Knut Erik Jensen

Konserten ble en suksess...

Det ble en fantastisk kveld i Kulturhuset i Sanlon Indieras . Over 90 personer, fra mange nasjoner, møtte opp til denne konserten. Kultursjefen i Tias kommune, Pepa Gonzales Diaz, var tilstede og var overbegeistret . Dette ble en flott opplevelse, og vi hører gjerne Knut Erik igjen en gang; velkommen tilbake til Lanzarote!

Konserten løftet Nordisk forening til nye høyder, og det vanket mange positive kommentarer etterpå. Stor takk til Knut Erik !

Siste nytt..... det nærmer seg ...

9. okt, 2019
Konsert med den norske pianisten Knut Erik Jensen
Knut Erik Jensen opptrådte på Lanzarote for første gang i 2006, og gjorde flere konserter i 2009.
10 år har gått siden pianisten Knut Erik fra Norge holdt konsert på Lanzarote. For 30-årsjubileet til Nordisk Forening er han invitert tilbake for å bringe noe av den fineste pianomusikken fra Skandinavia til publikum på Lanzarote.

Programmet vil bestå av noen av høydepunktene i norsk pianomusikk, spesielt musikken til Edvard Grieg. Imidlertid vil programmet bli satt sammen etter ønsker fra den skandinaviske befolkningen på Lanzarote.

Knut Erik Jensen vil opptre i Salon Indieras i Calle La Luchada, 2 i Tias, ved stadion onsdag 13. november klokka 20.00. Billetter 15 € ved døren fra en time før konsertstart. Gratis forfriskninger.

Forhåndssalg av billetter på Las Vistas tirsdag/fredag kveld.
Velkommen!

Pianisten Knut Erik Jensen kommer til Lanzarote

Knut Erik Jensen fra Selbu er snart på vei til Lanzarote igjen for å spille for oss!

Noen kjenner ham også som Atmasukha Ananda, som ble hans lovlige navn allerede i 2013 etter et flere måneders opphold i India i 2011. Men som han selv skriver på Facebook bruker han Knut Erik Jensen av praktiske grunner når han opptrer i utlandet. Men folk kan kalle ham hva de vil; Knut, Erik, Knutis, Knut Erik, Sukha, Atmasukha…jeg er den jeg er, sier han!

Det er 10 år siden sist han var på øya som spillemann, og da syntes Nordisk Forening på Lanzarote at det var på tide med et gjenhør og gjensyn i forbindelse med Nordisk Forenings 30-årsjubileum i november.

Det blir konsert med Knut Erik i Tias onsdag 13.november. Dette blir en ønskekonsert, hvor DERE kan komme med ønsker på norske pianostykker som dere vil at Knut Erik skal framføre. Skriv gjerne ønskene dine, helst med en begrunnelse, og send det på epost til  konsert@nordiskforeninglanzarote.com .

Både Nordisk Forening og Lanzaroteposten vil komme tilbake med flere opplysninger om jubileumsuka, billettsalg og så videre....

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE