Enda en fin sesong går mot slutten, vintervår 2019

feststemte deltakere på Årsfesten på La Ola 2019

aktiviteter med mye glede!

Aktivitetene har vært mange og ivrige deltakere har kosa seg her denne sesongen og. Nå går det mot slutten av sesongen( 1.april); en sesong der Nordisk forening har vært i medvind og i en positiv trend. Hesteskokastingen har vært i aktivitet hver mandag på stranden,og i Playa Blanca,  ingen avlysninger pga dårlig vær.... Quiz'en har aldri før hatt så mange , positive deltakere,Morten har gjort en flott innsats med sine spennende spørsmål, og du har gitt svarene.... Tusen takk til Eva og Morten!  Sangkoret "Alegria" har hatt øvelse hver mandag med stor deltakelse, og med mange flotte opptredener. All Ære til Vidar og hans sangere!                                                                                               Tusen takk til alle som har vært med å skape denne positive gleden i Nordisk forening på Lanzarote!

Medlemstallet stiger, og mange nye er kommet med i gjengen, så velkommen skal dere være både "gamle" og nye! Dere er alle en viktig brikke i dette puslespillet !

Tusen takk for flotte turer i Lanzarotes mektige landskap; Marit og Terje Jansson har ledet over 300 personer med på flotte turer rundt om på øya denne vintersesongen, og turene har vært populære. Vi måtte trå til med å leie buss to ganger, for å klare å få med alle som ville bli med på tur, og den ene gangen var vi borti 100 personer på tur! All respekt til flinke turledere. 

Medlemsmøtet "med ny vri" ble også en fin kveld og gode tilbakemeldinger; der Bjørn Sæle holdt et flott fåredrag med sanger om Ivar Medås. Tusen takk til Bjørn.

Årsfesten på La Ola ble en kjempesuksess med over 80 deltakere, der alle kosa seg med god mat og drikke, sang og flott dansemusikk!            Gode minner som er verdt å ta vare på!

Styret i Nordisk forening vil takke alle som har vært med å bidratt til denne positive trenden i Foreningen denne vinteren, og vi gleder oss til å starte en ny spennende sesong høsten 2019, der vi nå er i full sving med å planlegge 30 års-jubileumet i november. Mer info kommer etterhvert...

På Fredagspilsen på Las Vistas samles også noen av våre medlemmer, og vi kan komme med informasjon om aktivitetene. Tusen takk. 

Vi må også sende en takk til Dani og Sandra på Las Vistas som åpner dørene til våre aktiviteter vi har der. Vi er glade for å få bruke restauranten til både Quiz og Møtene våre. Gracias.

Følg med på vår hjemmeside hav som skjer fremover.

Merk deg 17. mai på Sjømannskirken på Lanzarote, der Nordisk forening og Sjømannskirken samarbeider om dette.  

Med god ønsker om en fin vår og sommer i Norge og rundtomkring!

Vennlig hilsen Liv Jensine Gundersen, leder.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE