Ut på tur torsdag 7.mars 2019

Parkeringplassen i Teguise...
Turen går gjennom jordbruksområdet....

Ut på tur til Teguise og deromkring....

Siste tur med Nordisk Forening denne sesongen 

Torsdag 7 mars kl.11.00 inviterer Marit og Terje, på vegne av Nordisk Forening til ny tur. Denne gang skal vi gå fra nordsiden av idrettsplassen i Teguise og innover i jordbruksdalen på nordsiden av den gamle hovedstaden.

Dette blir en noe annerledes tur enn de tidligere. Vi skal gå gjennom jordbruksområder, en bondegård med dyr, og store gresskarjorder. Det dyrkes mye inne i denne dalen.

Men ikke nok med det, det er mye historie å fortelle om dette området også, som Marit vil orientere om. Vi skal blant annet gå innom Eremita de San Jose, idag kirkeruinene som har en svært egenartet historie.

Løypa er ca 6,5 km lang og helt flat.

Hvordan finner vi frem ?

Fra Puerto del Carmen er det greit å kjøre mot Arricife, følg skilt til LZ 10 og kjør opp til Teguise, ved rundkjøringen inn til byen kjør til høyre her mot Haria 500 meter og så inn til venstre, deretter 300 m bort til idrettsbanen (ser de høye mastene), på nordsiden av den er en stor P plass.

Kommer man fra Playa Blanca kjører man LZ 30, inn gjennom Teguise til man kommer til rundkjøringen etter kirken, der ta man inn på LZ 10 og følger skilt til Haria, 500 m og så til venstre bort til idrettsbanen.

 

Velkommen til dere alle.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE