På tur blant vulkaner, ved Tinajo.

parkeringsplassen er lett å finne på høgre side av veien.

ut på tur blant vulkaner, Montana Colorada og så videre.

 

Torsdag 21 februar drar Marit og Terje i gang en ny gåtur for Nordisk Forening. Denne gang skal vi inn blant vulkanene. Vi skal møtes ved Montana Colorada i Tinajo kommune. Vi skal først gå rundt halve «Colorada», da passerer vi blant annet den store steinen som ble slynget ut av vulkanen for omkring 300 år siden,

Deretter går vi videre inn i terrenget på gode stier og grusveier rundt en ny vulkan. På veien har vi rastet ute i terrenget.

Etterhvert passerer vi en liten grav, eller minneplass over mann som ble 80 år, og som ganske sikkert hadde sitt virke i dette område. 

Vi fortsetter tilbake til Montana Colorada og går videre rundt resten av den vulkanen.

Løypa er flat, men som vanlig anbefaler vi gode sko, ikke sandaler. Tilsammen skal vi gå vel 7 km. Vi er oppe på vel 300 meters høyde i dette område så det kan blåse litt. Husk mat og drikke.

Hvordan finner vi fram til startstedet ?

Det er enkelt. Fra Puerto del Carmen kjører man opp til Macher, videre opp LZ 502 over Asomada, når man kommer ned til LZ 30 tar man til høyre , kjører 700 meter og tar til venstre, skilt mot Tinjao på LZ 56. Kjør da 2 1/2 km og det er en stor P plass på høyre side av veien.

 Fra Playa Blanca, kjør opp til Uga og inn på LZ 30 og kjør til avkjøringen til Tinjao ta til venstre og kjør 2,5 km. P plass på høyre side

Her møtes vi. Turen starter kl.11.00. Vel møtt.

 

Marit og Terje

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
08.12 | 18:09

Kjekt å sjå at det er nokon som trør til i desse vanskelige tider, spesielt for innbyggerne på Lanzarote. Håper vi snart kan komme tilbake til øya.

...
14.12 | 23:08

Håper vi kan delta fra begynnelsen av januar in4 uker

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE