Takk for en fin sesong høst 2017 og vinter 2018!

aldri før har det vært så blomstrende og grønt over hele øya, vakkert!

En flott sesong i Nordisk Forening er over....

Sesongen høst 2017 og vinter 2018... 

Det har vært en aktiv og fin tid i Nordisk forening Lanzarote denne sesongen som vi ser tilbake på med glede og gode følelser. Tusen takk for at DU har bidratt til dette fine fellesskapet. 

Vi  nærmer oss siste dagene i mars, og mange har allerede reist hjem til Norge, og noen er på vei hjem, mens noen få tilbringer påsken på øya. Det har vært en spesiell vinter på Lanzarote og de andre Kanariøyene, en vinter som har vært noe kjøligere enn vanlig, og det har vært mange boblejakker og lange bukser å se ute om kveldene... så varme klær har vært en nødvendighet! Men hva er alternativet? I Norge laver snøen fortsatt ned, og det har vært ned i både 20 og 30 minusgrader... DET er kaldt , det! Håper nå at vårsola skinner og får smelte bort den snøen som fortsatt ligger, og snøklokker og krokus titter frem der du er!

Vi ser tilbake på en utrolig fin sesong med gode aktiviteter og glade mennesker. Ditt bidrag til dette teller stort, og vi har en positiv trend i foreningen, og vi håper at dette kan bidra til at enda flere blir med i Nordisk forening neste sesong, som vi er inne i planleggingen av nå.            Det blir aktiviteter og turer, og vi skal ikke ligge på latsiden; vi skal holde frem med disse aktivitetene og gjøre vårt beste for at alle skal trives. Vi er også åpne for ideer og inspill fra medlemmene, så har du noe på hjertet som kan styrke samholdet, så kom med det!

Vi har hatt et utrolig fint samarbeid i styret som har vært, tusen takk for det! Stor takk til alle dere! Nå vil jeg ønske velkommen til nye, flotte folk som kom inn i styret ved årsmøtet, og det ser ut til at vi skal jobbe godt sammen. Planleggingen er startet, og vi gleder oss alle til en ny sesong fra 1. oktober. 

Men først skal vi nyte påskehelga, kose oss med familie og venner, og nyte Norden og Lanzarote, for de som fortsatt er på øya!

Takk for en fin sesong, og velkommen tilbake til høsten. Foreningen "stenger" av fra 1. april, og frem til 1. oktober, men hjemmesiden vår er oppe og går... Litt roligere, men det er verdt å følge med på hva som skjer. p.s. se videre på sidene her om turer og aktiviteter.

Etter påske går det mot 17. mai og den store nasjonaldagen i inn- og utland, så følg med her!

Ha en fin vår og sommer hvor dere befinner dere!

Vennlig hilsen Liv Jensine, leder.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE