Nordisk forening Årsberetning for 2017 godkjent .

Årsmelding 2017 Godkjent av Årsmøtet 2018.

Årsberetning for nordisk Forening Lanzarote 2017

1.    Styret

Styret har bestått av:

Liv Jensine Hansen                                         Leder

Alvhild Hofseth                                              Nestleder

Rune Fyllingen                                               Kasserer/ ref.

Hans Laabak                                                   Styremedlem

John Ingvald Dahl                                          Styremedlem

Bjørg Møllerplass                                          1. varamedlem

Layla Haugen                                                 2. varamedlem

2.    Møter og arrangementer

Styret har avholdt 7 styremøter på Las Vistas siden forrige årsmøte. I tillegg har vi en del kontakt på mail og messenger. Det har vært holdt 2 medlemsmøter, ett i forbindelse med Årsmøtet,18.2. og ett 10/11.

Også i 2017 har vi hatt kontortider/ trefftid på Las Vistas, tirsdags- og fredagskveld, samt tirsdager ved lunsj på Sjømannskirken.

17. mai hadde vi også i år samarbeid med Sjømannskirken , og vi hadde en fin dag sammen med flere nasjoner for å feire nasjonaldagen vår. Vi oppfordrer norske som er på øya den dagen til å bli med på et fargerikt fellesskap 17. mai på Lanzarote.

Turer.

Tusen takk til flinke turleder som fikk oss ut i Lanzarotes mektige landskap. Turledere vinter var Marit og Terje Jansson , som tok oss med på 5 flotte turer.                                               Og i høstsesongen var det Hans Laabak og Rune Fyllingen som tok oss med på 5 fine, spennende turer. Alle turene var fine med varierende vanskelighetsgrad og utfordringer. Oppmerksomhet og takk til turledere blir utdelt ved siste turen på våren.   

Quiz.     

Quiz er blitt et av våre mest populære tiltak, med mange ivrige deltakere. Vintersesongens Quiz ble ledet av Ola Kjeldstad, og Morten Dahlgren overtok på høstsesongen, begge med stor entusiasme og positiv innstilling. Vi tar 1€ pr deltaker til et lite vinlotteri, og får prosenter av omsetningen fra Las Vistas den kvelden. Dette hjelper til med å dekke utgiftene, og vi går i balanse med økonomien. Vi måtte også gå til innkjøp av nytt lydanlegg for å klare disse Quiz-kveldene.

Hesteskokasting.

Hesteskokastingen, både i Puerto del Carmen og i Playa Blanca går sin gang, og det trekker mye folk. Denne gruppen er en undergruppe av Nordisk Forening, og drives helt økonomisk uavhengig av Nordisk Forening, på egne premisser, med et eget styre. Lanzarote Open 2017 ble avviklet 30.1. i tradisjonelle former, og er et populært arrangement. En fin fest og premieutdeling på Las Vistas samme kveld.

Rancho Texas.

Kveldsarrangement på Rancho Texas var den 20.januar. 55 personer deltok, og det var en fin kveld i «cowboystil» og trivelig med god mat, dans og musikk.

 Busstur.

16. februar ble det arrangert busstur til La Santa og Bodega Rubicon, fullpakket buss med 86 deltakere. Medlemmene ble sponset med 450€, så her fikk medlemmene mye tilbake. En utrolig flott tur, med mange «godord» etterpå, og et viktig bidrag til en trivelig forening.

Tur til La Graciosa

Vi reiste på tur til La Graciosa 2. november. 49 personer deltok, både medlemmer, og ikke medlemmer. Det ble en flott dag på øya med både besøk i kirken, gåtur og god mat.  Et godt overskudd i kassa, og bare fornøyde deltakere.

Turene våre er nok veldig populære, som blir fullbooket stort sett før vi får lagt ut informasjon om de. Gode bidrag til fornøyde medlemmer.

3.     Medlemstallet

Medlemstallet har gått en del ned, som skyldes mye at folk blir eldre, og noen faller fra. Men en del nye medlemmer er kommet til. Med gode aktiviteter og arrangementer, vil nok dette rette på seg.

4.     Alegria

Korøvelse med Alegria er populært, og aldri før har det vært så mange aktive med i koret. De er utrolig flinke, og leder av koret, Vidar Rustan gjør en god jobb. Vi gleder oss til å få høre mye fra dem fremover. Godt jobba! Dette er også en undergruppe i Nordisk forening, som drives helt for seg selv, og er økonomisk uavhengig.

5.     Palmebladet

Det ble endelig bestemt på medlemsmøtet i november, at produksjon av Palmebladet skulle avsluttes. Det krever for mye arbeid, og koster for mye.

6.     Hjemmesiden

Vi beholder den nåværende hjemmeside, og den oppdateres hele tiden, og fungerer bra. Så vi oppfordrer medlemmene våre til å følge med på hjemmesiden, der det er mye informasjon. Den koster heller ikke så mye, ca 1500 kr.  i året.

7.     Brosjyren/ folderen.

Vi har fått trykket 2000 brosjyrer, som må deles ut rundtomkring. Vi har ikke vært flinke nok til det, og trenger hjelp fra medlemmene til å få disse ut. (ca. 300 €.  kostnadsforskjellen er ca. 40€ på 1000/2000) . Det er god informasjon på disse, og meningen var at vi skulle kunne verve nye medlemmer med disse, men det skjer ikke hvis vi ikke får dem ut. Nå er sesongen snart over…

Takk for et fint år 2017!

Liv Jensine Hansen, leder.                Alvhild Hofseth, nestleder.       Rune Fyllingen, Kasserer

 Hans Laabak                                 John Ingvald Dahl                  Bjørg Møllerplass             Layla Haugen        

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE