En fin sesong er over.. høst 2017 og vinter 2018

Gode aktiviteter og turer.

Høst 2017 og vinter 2018 går mot slutten. 

Vi kan se tilbake på mange gode aktiviteter og turer i sesongene vi har hatt nå. Det har vært mange flotte turer , både høst og vår, aktiviteter som Quiz og Hesteskokastingen har blomstret og vært populære med mange fornøyde deltakere.  Ikke minst har det vært stor sangglede i koret, Alegria, med fine sangkvelder og en flott konsertkveld i Playa Blanca sammen med Den norske Pilgrimskvartetten. Dette var et ,samarbeidsprosjekt med Sjømannskirken, et prosjekt som fristes til å gjentas.... Takk til Vidar Rustan, som leder koret gjennom sesongene.

Vi startet sesongen med en fin tur til den vakre øya La Graciosa, som ble utrolig bra med både besøk i kirken, gåtur med bading,avslapping for å bare nyte, og avsluttet med deilig lunsj på Kanarisk vis med Paella. Det vanket mange godord etter turen.

Quiz fikk en ny start, med nytt høytaleranlegg, og Morten Dahlgren som Quiz-leder og med Eva ved sin side som "Tause Birgitte".... Gode, harmoniske Quiz-kvelder ble gjennomført hver tirsdag både høst og vår. Tusen takk til Morten for godt gjennomført, og takk til Ola som stilte opp så morten fikk en frikveld!

Hesteskokastingen og Lanzarote Open 2018 har vært populær aktivitet med mange deltakere. Flott møtested på stranden hver mandag, der hesteskoen suser gjennom lufta, og gir både små og store poengsummer til jubel og lått og løye! En fin sosial aktivitet, som er verdt å ta vare på.

Høstens turledere var Hans Laabak og Rune Fyllingen som tok oss med på spennende turer uti Lanzarotes vakre landskap, enten det var i fjellet eller ved havet. Alltid like fint, og godt å komme seg ut. Vinterens turer ble ledet av Marit og Terje Jansson, som også har tatt oss med uti dette vakre landskapet. Det har vært forskjellige vanskelighetsgrader, og vi har gått så langt eller så kort vi har orket.... Det har vært med 50-60 glade vandrere på hver av disse turene, som det har vært fint å bli med på , og få folket ut og bort fra den tradisjonelle strandpromenaden. Tusen takk til flinke turledere denne sesongen. Alle disse har fått sin "proviant-pakke" med gode smaker fra Lanzarote og Spania.

Aktivitetene er populære og mange, og Nordisk forening står på for deg... Det har vært travle tider i styret, spesiellt i vintersesongen... og en stor takk går til alle i styret for et godt arbeid og samarbeid som har pågått hele sesongen.  Det har vært en fin tid!

Utenom turene og aktivitetene, har vi også arrangert en Årsfest i begynnelsen av februar, som var stor suksess og med gode tilbakemeldinger. Den ble avholdt på Restaurante La Ola i flotte omgivelser og hyggelig betjening. Tusen takk til alle som var med og fikk oppleve dette samholdet vi har i foreningen. Vi håper mange flere blir med og støtter Nordisk Forening Lanzarote i neste sesong. 

Som om ikke dette var nok, så vil medlemmene ha mer... og vi arrangerte en tradisjonell busstur, som seg hør og bør! Det ble en kultur-tur i begynnelsen av mars, der 50 deltok på denne turen. Vi startet med museumsbesøk i San Bartolome, et fantastisk sted, Museo Tanit. Så gikk turen videre til vinbodega La Florida, en ganske så ny bodega med sin deilige vin som bare måtte nytes.... Og en tur i den fine hagen ble det og tid til.. Etterpå var det lunsj på El Moreno i San Bartolome, med deilig kanarisk mat og tilhørende drikke, og stemningen stod i taket til tider. her også med tilhørende vinlotteri... Tusen takk Ola som guidet oss galant rundt i områdene, og takk til Anne som var med å la opp turen! En flott dag!

Det har vært mange positive opplevelser i Nordisk Forening denne sesongen. Vi arrrangerer vinlotteri der alle deltakere betaler 1€ , og er med på trekning om en flaske vin; noe som er utrolig populært. Vi trenger inntekter, for å klare utgiftene, og dette er et fint bidrag til kassen. Tusen takk til alle som har deltatt på arrangementene, turene og aktiviteter. Det har vært en fin sesong.

Nå stilner det av, mange er på vei hjem til Norge og Norden for å få med seg våren og påsken i nord. Velkommen til nye aktiviteter og turer til en ny høst og vinter på Lanzarote. Takk for at du støtter Nordisk Forening Lanzarote! 

Vi gleder oss allerede til å starte en ny sesong med turer og aktiviteter høsten 2018. 

Vennlig hilsen styret, Liv Jensine, leder.

p.s. Vil du ser mer fra turer og aktivitetene gå direkte inn på hver side her på hjemmesiden vår; www.nordiskforeninglanzarote.com

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE