Ut på tur ...til "Blomsterfjellet"

Ut på tur...aldri sur

Torsdag 8. mars 2018.... og turen gikk til "Blomsterfjellet", en fin dag med blå himmel da vi startet turen i Puerto del Carmen og Playa Blanca. Sjokket var derfor stort for mange, da tåken lå tykk da vi kom opp på fjellet... men tåken kommer raskt, og forsvinner like raskt. Marit og Terje ledet gruppen på 50 personer; opp på en fjelltopp, der det var flott utsikt over Famara. Det var en utrolig flott blomsterflora oppover langs veien og hele fjellet var dekket med gress og blomster; et fantastisk syn. Sola varmet godt, og det ble en nydelig tur opp mot Målestasjonen og en liten matpause der oppe. Etter 2 timer går turen nedover mot bilene igjen, og det blir oppsamling av folkene, trekning av vinflasken og gaveutdelig til turledere, høst og vinter. De får alle sin velfortjente pakke med vin og "proviant", med gode smaker fra Lanzarote og Spania! Tusen takk for flott innsats til turledere høst, Hans og Rune, og turledere vinter Marit og Terje! Godt jobba, og det har vært mange med på turene! Tusen takk for et godt bidtrag til Nordisk Forening Lanzarote! Vi starter opp i slutten av oktober med nye turer for høsten. Takk til alle som har vært med! Dette var siste turen denne vintersesongen, og vi håper det kan bli flere like fine turer neste sesong og borti 500 personer har vært med på disse flotte turene. Vi starter høstens turer i slutten av oktober.

flott turdag på "Blomsterfjellet" , Las Helechos.

Ut på tur ...til "Blomsyterfjellet" 8.mars 2018

TUR PÅ «BLOMSTERFJELLET»

 Torsdag 8 mars kl.11.00 skal Marit og Terje arrangere den femte og siste turen for sesongen i regi av Nordisk Forening. Denne gang går turen til det fantastiske «Blomsterfjellet» nord på øya. Vi har vært der oppe to ganger siste uken og det er fantastisk blomstring der nå.

Ikke nok med, det utsikten er også magisk. Vi ser ned på Famara, over til La Graciosa og ned til Haria og Arrieta. Vi er oppe på ca 500 meters høyde.

Vi møtes helt oppe på «Blomsterfjellet», der har vi lagt opp en løype på vel 5 km, den er ikke anstrengende, en liten bakke og ellers flatt.

Vi starter med å gå opp på en liten topp som ligger på 560 meters høyde, deretter går vi ned forbi den meteorologiske målestasjonen , og finner en rasteplass. Deretter går til sørspissen av fjellet der det er et lite monument og vi kan stå å se bølgene slå innover på Famarastranden. Deretter går vi tilbake til bilene.

Det kan blåse litt her oppe så husk en jakke eller genser og godt fottøy.                     Som vanlig tar vi med mat og drikke.

Hvordan finner vi frem ?

Vi kjører opp til Haria, gjennom byen og videre opp til neste by Maguez,kjører videre på LZ 201 , kjør frem til dere ser et skilt til Guinate til venstre, kjør til venstre her, men bare kjør 75 meter så til venstre igjen inn på en grusvei, kjør denne helt til dere kommer til toppen av «Blomsterfjellet», vi snakker om 2-3 km ,veien er litt humpete men la ikke det stoppe dere. Vi samles oppe på toppen.

Det er bare å glede seg.

 

Marit og Terje

Turledere

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE