Ut på tur til Lanzarotes "Grand Canyon" og El Mojon

og turen går til Guatiza og El Mojon, med spennende steder i huler ...

Ut på tur...aldri sur!

En ny flott tur ble arrangert av Marit og Terje Jansson torsdag 22.2. Det var over 60 deltakere på turen, som gikk nordover mot Lanzarotes "Grand Canyon" med sine utrolige formasjoner i picon, et område som etterhvert har blitt forandret av vær og vind. Snart er det bare litt igjen av disse,  "statuene", som bare for 10 år siden var mye større.... Turen gikk bortover til grottene for å se på disse, og videre oppover til den lille byen El Mojon, og der var det en spisepause ved den lille kirken San Sebastian fra 1700 tallet. Alle kosa seg i det fine turværet. Så gikk turen nedover igjen, og de som gikk hele turen fikk med seg 7 km i deilig vær.

Markene stod fulle av Margeriter, og var et nydelig syn. Våren er her, Primavera!

Tusen takk for en flott dag i et flott område !

Takk til Marit og Terje som lager disse flotte turene. Neste tur den 8.mars, er allerede ferdig planlagt, og skal gå til "Blomsterfjellet" i nord. Mer info om denne turen kommer om få dager.  

Vi spiser lunsj ved denne lille kirken
spennende landskap...
I et spennende landskap....

til Lanzarotes spennende steder.... El Mojon og "Grand Canyon"

Tur i Lanzarotes « Grand Canyon»

 Torsdag 22 februar kl.11.00 skal Marit og Terje ta dere med på tur i Lanzarotes «Grand Canyon». Området vi skal gå i er kalt det på grunn av sine unike fjellformasjoner, og huler.

Vi skal først gå en runde for å se nærmere på dette spesielle fenomenet. Deretter skal vi gå opp dalen mot den lille byen El Mojon. Vi går da gjennom et flott kulturlandskap. 

Vi tar lunchpausen foran den lille kirken i El Mojon. Deretter fortsetter vi rundturen tilbake til bilene.

Hvordan finner man frem til startstedet ?

Fra Puerto Del Carmen kjører man LZ 1 i retning mot Orzola, gjennom Thaiche etter noen kilometer får man en stor bensinstasjon på høyre side,her tar vi av fra LZ 1, det står skilt til kaktusparken og Guatize, kjør ned i rundkjøringen ved bensinstasjonen og rundt den under LZ 1 og rundt neste rundkjøring der står det skilt til Teguise følg den veien LZ 404 i ca 1 1/2 km til møteplassen på høyre side av veien.

Fra Playa Blanca kjører man over Uga, gjennom Geria og opp til Teguise , like etter Teguise tar man inn til høyre på LZ 404 og skiltet til Teseguite følg den veien videre til dere ser «Grand Canyon» på venstre side.

De som ikke har transport , spør om noen har plass i sine biler. Hvis fire eller fem slår seg sammen og leier en

bil for en dag blir det en rimelig løsning.

Vi starter som vanlig kl.11.00 , fra Carmen tar det ca 1/2 time å kjøre. Husk gode sko og en jakke mot evt. vind. Vi tar alle med mat og drikke.

Dette blir en veldig fin tur med store opplevelser, så velkommen skal alle være.

 

Marit og Terje

Turledere

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE