Ut på tur mot Famara og langs med sjøen...

Flott tur med mye vær og vind langs sjøen ved Famara

Ut på tur.. aldri sur...

Det ble en flott dag, med turen som gikk langs havet ved Famara, og utover mot La Santa. Været var litt ustabilt og litt kaldt med frisk vind fra havet. Godt kledde for været, la 50 glade vandrere ut på turen. Vinden rusket, men sola kom frem og varmet innimellom, og det var stort sett oppholdsvær, utenom en stor regnskur med hagl i, som kom etter en times gange... alle ble gjennomvåte, men vinden tørket klærne underveis.... 

Turen var ca 6 km , i friskt landskap langs havet, der det ble mange flotte fotomotiv. Bølgene var høye, og vi hadde god utsikt til La Graciosa og øyene der ute. I sundet , El Rio, mellom La Graciosa og Lanzarote, meldtes det om bølger opp til 6 meter den dagen.

Neste tur er torsdag 22.februar , som går nordover, mot Teseguite og "Lanzarotes Grand Canyon" . Mer informasjon kommer om noen dager.

Takk til turledere for en fin opplagt tur!

 

Og turen går til Famara og utover langs sjøen...

 

Torsdag 8 februar kl.11.00 er Marit og Terje klar for å ta med dere på en ny tur for Nordisk Forening. Denne gang skal vi gå fra  Famara. Vi skal gå vestover langs havet mot La Santa. Vi skal gå langs havet i 3 km, vi har funnet et greit sted der vi spise matpakke og drikker kaffe før vi vender nesa tilbake til bilene.

Det er en lettgått , flat løype, men det er fint å vandre langs havet, på sanden. Husk at det alltid blåser litt ved Famara, så en jakke er greit å ha med seg, og selvsagt gode sko.

 Vi skal møtes ved stranden San Juan. Hvordan finner man fram hit?

Fra Puerto del Carmen kjører man opp gjennom San Bartelome og tar LZ 30 til høyere mot Teguise, i den store rundkjøringen før Teguise står det skilt til Caleta de Famara følg det skiltet inn på LZ 402, når man kommer til Famara kjører man gjennom byen der asfalten slutter kjører man 1,2 km på en grusvei som etterhvert svinger slakt mot høyre, kjør ned i enden av den, der skal vi parkere.

Kommer man andre veien kjører man gjennom La Santa og Soo og frem til Famara. Når man kommer inn i Famara tar man til venstre og kjører til der asfalten slutter, deretter 1,2 km på grusvei.

Husk det tar ca 40 min å kjøre fra Puerto del Carmen til Famara og litt lenger fra Playa Blanca .

Siste tur var vi vel 60 personer, kanskje vi blir like mange denne gang

 

Marit og Terje

Turledere

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE