Bli med på Årsfesten 2018 i Nordisk Forenings regi

Årsfesten 2018 ble en fin fest!

Fest på Restaurante La Ola i det nye året.

Det ble en utrolig fin fest på Restaurante La Ola denne lørdagskvelden i februar. Vi feiret det nye året vi var inne i, og en positiv kveld i Nordisk Forening Lanzarote, som de 54 som var med fikk føle på. Det var smil og glede fra første glass med rosa cava, som smaka godt!

La Ola disket opp med  meny typisk Lanzarote med 7 forskjellige retter med gode smaker fra det kanariske kjøkken... og på toppen av det hele...desserten... som var Sjokoladefoundant, fra en stor "fontene"med frukter dyppet i rennende sjokolade... om det smaka? deilig...søtt og friskt!!!

Ved middagen hadde vi en flott tale til herrene av Perny Aarseth, som tok for seg gode ord til herrene... og Asgeir Johnsen holdt en fin og flott tale til damene som seg hør og bør. Tusen takk til disse to for treffende og gode ord!

Alvhild Hofseth holdt et morsomt innslag, som gikk på "me too" og deromkring med aktuelle saker.... 

Kvelden gikk fort i godt lag, og maten og vinen smaka godt, og det var rikelig av alt! Plutselig var spillemann Tor klar til å levere flott dansemusikk, og vi skulle selge lodder til lotteriet, og det gikk slag i slag utover. Når vi har det kjekt, går tiden altfor fort.... og vi måtte utvide dansen til halv tolv. 

Det ble en flott kveld, med god stemning , gode tilbakemeldinger og gode ord. Tusen takk til betjeningen på La Ola som stod på for oss hele kvelden, og til Tor som leverte god musikk, og til alle som deltok på festen, og laga et fint innhold for denne kvelden. Nordisk Forening laga ramma, og gjestene laga innholdet! Tusen takk for en flott kveld!

GODT NYTT ÅR!

Årsfesten 2018

Hvem... hva...hvor... ???

Velkommen til Cafe La Ola i nydelige omgivelser!

Cafe La Ola ligger sentralt, midt på strandpromenaden ved Casino.

LØRDAG 3.februar kl.19.00

Her får vi en sprudlende velkomst, med Cava.

Rikelig mat i "Lanzarote-style" med drikke inkludert.

Etter måltidet blir det mulighet for en liten svingom; Tor spiller opp til dans. ...og det blir et lite lotteri med spennende gevinster.

Alle er velkommen, og prisen pr.pers.for hele kvelden er                       45€ for medlemmer, og 50€ for ikke medlemmmer.

Bindende påmelding straks og innen 31.1.                                     (P.S. gi beskjed om du må ha noe Glutenfritt eller andre allergier) til:

Hans Laabak tlf. 0047- 924 26 353

Bjørg i Playa Blanca 0047- 909 04 872

Liv Jensine 0047- 971 94 033 (fra spansk tlf. 0034-650 710 357)

mail til Nordisk Forening :

nordiskforeninglanzarote@gmail.com

 Vel møtt til en hyggelig kveld sammen med nordiske venner!

Vennlig hilsen Styret i Nordisk Forening

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 11:14

Det er så hyggelig å kunne følge litt med på hva som hender på øya jeg er så glad i. Selv om jeg begynner å bli litt gammel- er ikke håpet om et nytt besøk helt

...
01.10 | 08:17

Kjekt å kunne komme i gang og på nytt møtes.

...
03.02 | 16:57

Tusen takk Liv Jensine for info og oppgradering! 👍🏻🤗
Ja vi ber og håper på snarlig vaksinering og «normale tider» igjen! 🙋🏻‍♀️😁

...
10.12 | 22:36

Takk for oppdateringer fra fine Lanzarote. Vi gleder oss til vi kan komme tilbake. Kanskje allerede i vår? Lov å håpe🎅🏾 Kontingent sendes!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE