Jostein Seljelid

En hedersmann har gått bort

Jostein Seljelid har gått bort, men vil bli husket for sitt store engasjement i Nordisk Forening Lanzarote, både som turleder, styremedlem, sangdikter ved mange arrangementer, og for å ha spredt mye glede der han var med, og de fine tonene fra munnspillet hans blandt lavasteiner på Lanzarote, gir gode minner.  Takk for det du var for oss.

Hentet fra : Hjem  Fredagspilsen  Fredagspils fra Lanzarote! Uke 33, 18.august 2017:

Et trist budskap nådde den norske kolonien på Lanzarote siste uke.
Lanzarote-vennen Jostein Seljelid gikk bort natt til torsdag etter lengre tids sykdom.

Bildet, som er tatt av datteren Solveig er fra Lillevann på Haugastøl 4.september i fjor, ett av Josteins favorittsteder.

Jostein vil bli husket som en aktiv og positiv mann på solskinnsøya, både i Sjømannskirken, i koret Alegria, i hesteskokastingen og som en god og raus venn.

Jostein begraves på Geilo i dag kl. 11:00.

Vi lyser fred over Josteins minne.