Alegria - Nordisk kor på Lanzarote

Alegria.... og Evert Taube
....Det går en dans på Sønnanø..... Video: Kari Sæle
Alegria, koret som er fylt med glede!
Nordisk kor på Lanzarote.

Alegria pr. 1. mars 2017

Alegria.

Alegria er et blandet kor som er en del av Nordisk Forening, men er helt selstendig. Vidar Rustan er dirigent og korleder. Han har med seg noen gode hjelpere som tar seg av en del praktiske ting.

Vi synger mest enkle  to-  og trestemte sanger.  Vidar sender lydfiler på e-mail, så alle har mulighet til å forberede seg.

Alle som er på Lanzarote en mandag og liker å synge, kan være med på øvelse. Det er bare å stille opp. Som kontingent betaler vi 1 Euro pr gang. Det er dessuten lov å komme bare å høre på, eller kanskje nynne med.

Vi øver på Sjømannskirken på mandager.  Øvelsen starter kl 20, men vi tar kaffepausen først, og den starter kl 19.30, og koster 50 centimos.

For Alegria

Vera Rustan

Alegria .... pr. 1. mars 2017

15. mar, 2016
Koret Alegria tar en pause til oktober.
Koret hadde sin siste øvelse Mandag 7. mars, og tar en pause til oktober. Vel møtt til ny sesong med sang og glade toner til høsten 2016!
Alegria anno 2016

Alegria 20 år på Lanzarote

Lyst til å synge i kor?

Koret Alegria er en del av tilbudet som Nordisk Forening har på Lanzarote. Her møtes mennesker som liker å synge, både til øvelse og til festsamvær.

En gang i uka er det øvelse.

Hvis du ønske å se hva koret driver med, se her:

Eller

Ta kontakt med foreningen eller ta en tur på Sjømannskirken. Der får du vite alt om koret.

Til Minne har mottatt 2