Tur nr. 4, Vinter/Vår

Ut på Tur….. nr. 4. 2016. Mot Vest

Torsdag 25 februar er det klart for en ny tur med Nordisk Forening.

Oppmøte kl.11. i Tinguaton

Torsdag 25 februar er det klart for den fjerde turen i regi av Nordisk Forening i 2016. Denne gang skal vi inn i vulkanområdet. Turen er ikke spesielt slitsom, omtrent samme vanskelighetsgrad som de to sist turene. Vi skal gå opp langs Montana Los Rodeos, videre rundt Caldera de la Rilla. Turen er ca 5 km lang.

Mange husker kanskje turen i det kraftige regnværet for et par år siden. Vi skal inn i samme område, men gå en annen rute. Som vanlig tar vi på godt fot-tøy, tar med mat og drikke.

Vi skal møtes på den store P plassen like før Tinguaton. Fra Puerto del Carmen kjører man opp over Asomada ned til LZ 30, kjører den bare noen hundre meter og tar inn til venstre på LZ 56 mot Tinajo, men vi skal ikke så langt. Når vi passerer " den røde vulkanen" Caldera Colorada er det bare et par kilometer til P plassen som ligger helt inntil LZ 56.

Marit og Terje ønsker velkommen til nok en hyggelig tur.

I går | 14:10
Ny sesong høst 2017 har mottatt 7