Standard side

Ut på tur med marit og Terje. Torsdag 3. mars 2016

Torsdag 3 mars arrangerte Marit og Terje en ekstra-tur, som ble den femte i år. Denne gang ble det en noe mer krevende løype. Det var mange som ikke hadde vært på Playa del Pozo og Edens Hage.

Vi startet i Playa Quemada, 20 nordmenn og to dansker, en del nye fjes var det også. Det ble noen kraftige stigninger opp fjellet til vi hadde flott utsyn over Playa del Pozo, stranden hvor europeerne kom i land først på 1400 tallet.

Nedstigningen til Pozostranden gikk greit. Her var det pause og påfyll av vann for den enkelt.

Deretter videre over fjellet igjen, ikke fullt så krevende, til vi sto på toppen og så ned på Edens Hage.

Det var mange som gjorde store øyne da de fikk se den fantastiske hagen. De fleste gikk rundt for å se på alt det "rare" og fine som var der.

Her ble matpausen tatt i det deilige været, sol med en liten bris.

Det var nok turen hjem igjen som ble den mest anstrengende, men det gikk fint med alle. Turen hjem gikk litt mer individuelt, ettersom formen til de enkelt var litt forskjellig.

Men alle var enige om at det hadde vært en fin, opplevelsesrik tur, i unik natur.

Tilsammen har mer enn 200 personer vært med på de fem turene i år, og Marit og Terje takker for følget.