Palmebladet nr 2 2016

Palmebladet nr. 2. mars 2016 er klar for utlevering.

Bladet er sendt ut på mail, men endel med hotmailadr er kommet i retur. Sjekk innboksen din om den er full. Hotmail adressene har ofte det problemet at den ikke har plass til så mye, og Palmebladet er en stor fil. Anbefales at du kanskje skifter mailadr. kanskje Gmail, den fungerer fin uansett hvor du er.... bare et tips.

Send en mail hvis du ikke har mottatt Palmebladet på mail til palmebladet@gmail.com

Palmebladene distribueres i dag, leveres på kirken, og Las Vistas og rundtomkring i Puerto del Carmen.... sendes til Norden i dag.

Gi en tilbakemelding hvis du ikke har fått bladet i hele tatt... men, kanskje du har glemt å betale kontigenten for dette året 2016?

Kontigenten kan betales på norsk bankkonto 5081 08 20680. HUSK å skrive hvem som betaler.

Ha en fin påske!

Liv Jensine, leder/red.

Palmebladet nr 2. 2016 er rett rundt hjørnet. Det distribueres denne uke, altså i påskeuken, tirsdag/onsdag.... Får du Palmebladet på mail, går det kjapt...og du har det til påske. Du får bladet der du har gitt beskjed om at det skal leveres; legges ut på Las Vistas, Sjømannskirken og i Playa Blanca.... sendes til Norge i post 8 - 10 dager.